Νέο αποκαλυπτικό βίντεο από το Γκάζι: Ο αδίστακτος πιστολέρο και ο συνεργός του που αφαίρεσε την πινακίδα του τζιπ

Νέα πλάνα από τη στιγμή των πυροβολισμών και τη διαφυγή των Αλβανών κακοποιών

Must Read

Ένα ακόμα βίντεο, το οποίο συμπεριλαμβάνεται και στη δικογραφία της υπόθεσης, έρχεται στη δημοσιότητα από τη στιγμή των πυροβολισμών έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τριών Κρητικών.

Στα πλάνα που μετέδωσε το Open, οι δύο Αλβανοί κακοποιοί κατεβαίνουν από το πολυτελές μαύρο τζιπ τους και κατευθύνονται προς το μέρος της παρέας.

Εκεί, ο 33χρονος συνοδηγός του οχήματος, χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές τον έναν από τους Κρητικούς, ενώ ο 37χρονος πιστολέρο που κρατά στο χέρι το όπλο του, κάνοντας πίσω βήματα πυροβολεί εν ψυχρώ τέσσερις φορές σε ευθεία βολή!

.

Στη συνέχεια, ο 33χρονος συνεργός πηγαίνει στο πίσω μέρος του τζιπ που οδηγούσαν οι δράστες και με ολύμπια ψυχραιμία βγάζει την πινακίδα κυκλοφορίας ώστε να μην εντοπιστούν εύκολα!

Κατόπιν και αφού έχουν πάρει μαζί τους την πινακίδα, φεύγουν από το σημείο. Ο συνοδηγός παραδόθηκε στις Αρχές, ενώ ο πιστολέρο αναζητείται ακόμα…

.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This