Άγρια καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου – Συνελήφθη στου Ρέντη ο δράστης

Ο 33χρονος Αρμένιος ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα για να αποφύγει τη σύλληψη

Must Read

Η άγρια καταδίωξη αυτοκινήτου από τις αστυνομικές δυνάμεις τα ξημερώματα της Κυριακής που ξεκίνησε από τα Άνω Λιόσια και κατέληξε στου Ρέντη οδήγησε στη σύλληψη του δράστη ο οποίος είχε ταμπουρωθεί στις εργατικές πολυκατοικίες της περιοχής.

Ο οδηγός του κλεμμένου Smart δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Μια καταδίωξη που ξεκίνησε τα ξημερώματα από τα Άνω Λιόσια και κατέληξε στου Ρέντη. Ο δράστης φτάνοντας στις εργατικές κατοικίες στην πλατεία Αρμενίων στου Ρέντη εγκατέλειψε το όχημα του και ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος δράστης που φέρεται να είναι μέλος συμμορίας που κλέβει αυτοκίνητα τύπου Smart, είναι αρμενικής καταγωγής και είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό.

Πώς έγινε η καταδίωξη

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, περίπου στις 04:30, όταν αστυνομικοί εντόπισαν δύο αυτοκίνητα να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα προς τα Άνω Λιόσια. Μόλις οι επιβαίνοντες αντίκρισαν το όχημα της Αστυνομίας έδειξαν να δυσανασχετούν.

Στη συνέχεια ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων τύπου Smart το οποίο είχε κλαπεί από τη Νίκαια την ίδια ημέρα. Η καταδίωξη κατέληξε στου Ρέντη όπου ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα στις εργατικές κατοικίες της περιοχής και μπήκε στην πολυκατοικία που διαμένει. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This