Kόμματα της αντιπολίτευσης αποχαιρετούν τον Βασίλη Καρρά

Οι ανακοινώσεις

Must Read

Στην ηχηρή απώλεια του δημοφιλούς τραγουδιστή Βασίλη Καρρά εστιάζουν κόμματα της αντιπολίτευσης με ανακοινώσεις τους. Πιο αναλυτικά, οι τοποθετήσεις:

ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής με την χαρακτηριστική χροιά της φωνής του, ο Βασίλης Καρράς δεν είναι πια μαζί μας. Τον αποχαιρετούμε κρατώντας για πάντα στη μνήμη μας τα γλέντια και τις βραδιές χαρμολύπης που περάσαμε με τα τραγούδια του. Το λαϊκό στερέωμα θα τον θυμάται πάντα για την απλότητα του και για τις ερμηνείες του επί σκηνής που αφήσαν εποχή», αναφέρει η Τομεάρχης Πολιτισμού, βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα.

ΚΚΕ:

«Για την απώλεια του Βασίλη Καρρά, ενός σπουδαίου και πηγαίου λαϊκού ερμηνευτή και τραγουδοποιού, που μας συντρόφευε πολλά χρόνια γράφοντας τη δική του ξεχωριστή πορεία στο λαϊκό τραγούδι, το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Ελληνική Λύση:

«Ένας γνήσιος Βορειοελλαδίτης, φίλος μου προσωπικός επί 30 χρόνια έφυγε από κοντά μας… Βασίλη φίλε μου, θα μας λείψει η ευθύτητα του λόγου σου, η καλοσύνη και η ντομπροσύνη σου! Η φωνή σου μέταλλο, η ψυχή σου ατσάλι, αλλά η καρδιά σου ανθρώπινη και πάντα δίπλα στους φίλους αλλά και σε όσους είχαν ανάγκη…», δήλωσε ο πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκος Βελόπουλος για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Και πρόσθεσε ότι «δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτά που προσέφερες στο αγνό λαϊκό τραγούδι φίλε μου! Πάλεψες καιρό, έβγαινες νικητής αλλά ο αγώνας ήταν άνισος. Ίσως γιατί εκεί ψηλά στον ουρανό η φωνή σου θα ακούγεται καλύτερα!».

Και η αναφορά της νεοσύστατης Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς:

«Ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς ήταν η ιδιαίτερη φωνή που εξέφρασε οριζόντια μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας με τα τραγούδια του. Ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με την απλότητα στις μεγάλες πίστες τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά και με την παραγνωρισμένη έννοια της ερωτικής “καψούρας”. Ερχόμενος από την Θεσσαλονίκη κατέκτησε τους Έλληνες παντού στον κόσμο, είτε τραγουδώντας Πυξ Λαξ, είτε Χρήστο Νικολόπουλο, είτε δικά του τραγούδια» και τονίζει ότι «χάρισε στον κόσμο χαρά και αισιοδοξία, ενώ με τον ξεχωριστό του τρόπο μίλησε για τις ιδιωτικές ιστορίες του καθενός». Ο ελληνικός λαός τον αγάπησε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This