Στο σπίτι του Ατζούν η συνάντηση Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ

Παραδέχτηκε ο Ατζούν πως ήταν ο διαμεσολαβητής

Must Read

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, έδιναν και έπαιρναν οι φήμες για εμπλοκή του Τούρκου επιχειρηματία που συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ, Ατζούν Ιλίτζαλι.

Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε ο ίδιος, αποκαλύπτοντας ότι ήταν ο μεσολαβητής στη συνάντηση του Τούρκου προπονητή με τον Γιάννη Αλαφούζο, που έγινε στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη!

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα bosslardunyasi.com «ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ στενοί φίλοι μου. Με τον Γιάννη Αλαφούζο συνεργαζόμαστε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για το πρόγραμμα Survivor εδώ και έξι χρόνια. Αλλά δεν έχουμε άλλη συνεργασία εκτός από αυτό.

Το όνομα του Τερίμ το ανέφερα σε μία συνάντηση που είχα με τον Αλαφούζο. Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία τους. Η συζήτηση τους πραγματοποιήθηκε σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη. Πλέον έχουμε γίνει και οι τρεις συνεργάτες. Είμαι χαρούμενος εάν είχα μερίδιο στη συμφωνία ενός τόσο επιτυχημένου προπονητή, όπως ο Φατίχ Τερίμ».

Σχολίασε και τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού επί προπονητή Γιοβάνοβιτς: «Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός δεν στέφθηκε πρωταθλητής χάνοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα βαθμών. Φέτος, όντως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχει νικήσει ούτε σε ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για 14 χρόνια. Δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τέταρτος στον όμιλο του Europa League. Έχασε από τη Μακάμπι Χάιφα, που δεν λειτουργεί ομαλά εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που διψάει για επιτυχία».

Και κατέληξε δηλώνοντας: «Επειδή αυτό είναι το ζητούμενο, δεν είναι παράξενο που ο Αλαφούζος στράφηκε στον Φετίχ Τερίμ, ο οποίος έχει πετύχει στην καριέρα του και έχει αποδείξει ποιος είναι».

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και να μην κάνει σε κανέναν έκπληξη αν ο Ατζούν τελικά φτάσει να αγοράσει και ελληνική ομάδα…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This