Αμαλιάδα: «Θόλωσε το μυαλό μου, δεν ήξερα τι να κάνω», είπε ο 62χρονος που ζούσε με τη νεκρή μητέρα του

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το οικογενειακό δράμα που ήρθε στο «φως» χθες, με πρωταγωνιστή έναν 62χρονο, που ζούσε επί σχεδόν τρεις εβδομάδες με την νεκρή μητέρα του, μέσα στο σπίτι που έμεναν στην Αμαλιάδα.

Οι χειρότεροι φόβοι των γειτόνων της οικογένειας επιβεβαιώθηκαν, όταν αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Γορτυνίας, διαπίστωσαν πως στον καναπέ, κάτω από μία κουβέρτα, βρισκόταν η σορός της άτυχης γυναίκας. Ο 62χρονος γιος της βρισκόταν σε σύγχυση και όπως είπε όταν διαπίστωσε πως η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο ήταν νεκρή, τα έχασε και αποφάσισε να μην ειδοποιήσει κανέναν.

«Είχε θολώσει το μυαλό μου, όταν διαπίστωσα ότι είναι νεκρή δεν μπορούσα να σκεφτώ τι να κάνω», ήταν τα πρώτα λόγια του 62χρονου άνδρα ο οποίος για τουλάχιστον 20 ημέρες, ζούσε στο ίδιο σπίτι, μαζί με το πτώμα της 88χρονης μητέρας του.

Ο 62χρονος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προκειμένου να δώσει τις δικές του απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη, με τον ίδιο να απαντά στους αστυνομικούς πως… θόλωσε! Ο ίδιος ζούσε τα τελευταία χρόνια με την μητέρα και τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε πριν από λίγους μήνες από τη ζωή. Ο άνδρας φέρεται να πρόσεχε και να φρόντιζε τους γονείς του, ενώ γείτονες, έκαναν λόγο για μια καλή και αγαπημένη οικογένεια, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Οι ίδιοι χαρακτήρισαν την 88χρονη ως μια χρυσή και καλόκαρδη γυναίκα.

Η έντονη δυσοσμία

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για την αποκάλυψη του δράματος, όταν οι γείτονες της άτυχης γυναίκας, που είχαν να τη δουν για αρκετές ημέρες ανησύχησαν. Τους φόβους τους ενίσχυσε και η έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα. Έτσι, αποφάσισαν να ανημερώσουν την Αστυνομία.

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί καθώς και εισαγγελέας, που χτύπησαν την πόρτα και όταν τους άνοιξε ο γιος, ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα αφού η σορός της 88χρονης, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Νωρίς χθες το μεσημέρι μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και να δοθούν απαντήσεις για τα αιτία θανάτου της. Ωστόσ, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, έχει αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This