Ο 18χρονος αδελφοκτόνος ήταν στην παρέα της 16χρονης που πέθανε από κοκτέιλ ναρκωτικών στον Βύρωνα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Must Read

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 18χρονος, που σκότωσε τον αδερφό του στη Νέα Σμύρνη, ενώ την ίδια ώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία.

Τα δύο αδέρφια και κυρίως ο 18χρονος φέρεται ότι ανήκαν στην παρέα της 16χρονης που πριν ένα μήνα πέθανε από κοκτέιλ ναρκωτικών σε σπίτι φίλου της στον Βύρωνα.

Η οικογένεια της 16χρονης βλέποντας στα δελτία των ειδήσεων την υπόθεση της αδελφοκτονίας, αναγνώρισαν τον 18χρονο ως ένα από τα μέλη της παρέας που είχε μπλέξει το παιδί τους.

Μάλιστα ενημερώθηκαν οι Αρχές και μετά από έρευνα επιβεβαιώθηκε ότι ο 18χρονος και πιθανός και ο 16χρονος δολοφονημένος αδερφός του, γνώριζαν την 16χρονη και είχαν κοινή παρέα.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας των δύο αδελφών στην κατάθεσή του είχε πει πως «τα παιδιά μου τα τελευταία χρόνια είχαν μπλέξει με κακές παρέες και είχαν επιθετική συμπεριφορά».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This