«Ήταν στημένο όλο αυτό…» λέει η Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων για το γλέντι στον νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»

«Η κυρία που ήταν στο φορείο ζήτησε να λάβει μέρος στη γιορτή»

Must Read

Οι εργαζόμενοι, η κυρία που ήταν πάνω στο φορείο, οι καλοθελητές και οι αιχμές, ήταν τα βασικά σημεία της τοποθέτησης της Βούλας Γεωργάκη, Προέδρου του σωματείου των εργαζομένων στον νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», αναφορικά με το σάλο και τις αντιδράσεις που ξέσπασαν, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών που δείχνουν χορούς και τραγούδια μέσα στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στον κεντρικό του διάδρομο.

@userpavlos123

♬ πρωτότυπος ήχος – ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

Πρώτη σέρνει το χορό η διορισμένη διευθύντρια του νοσοκομείο Ελπινίκη Ταβιανάτου, η θητεία της οποίας ανανεώθηκε χθες, την ώρα που η 1η ΥΠΕ διέταζε τη διεξαγωγή κατεπείγουσας ΕΔΕ σε βάρος της για τις εικόνες ντροπής.

.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η κ.Γεωργάκη, η οποία είναι και Αναπληρώτρια γραμματέας Τομέα Συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, ενώ έκανε λόγο για «στημένο» προσθέτοντας πως «δεν υπάρχει καμία καταγγελία από ασθενή».

Υποστήριξε ακόμα ότι οι εργαζόμενοι ζήτησαν να χορέψουν και πως η ασθενής που είναι στο φορείο που φαίνεται στο βίντεο, ζήτησε η ίδια να περάσει από τη γιορτή…

.

Είπε συγκεκριμένα στο Open:

«Με λύπη οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου βλέπουν αυτή την κατάσταση. Είναι απαράδεκτο, προσβλητικό προς τους εργαζόμενους που όλα τα χρόνια στήνουν πλάτη. Δεν είναι τα πράγματα έτσι. 18 χρόνια που είμαι πρόεδρος και 35 χρόνια υπάλληλος στο νοσοκομείο, κάθε χρόνια διεξάγεται η γιορτή αυτή μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων, λέγοντας τα κάλαντα. Κατά τις 2 που τελειώνει η γιορτή, ζήτησαν οι εργαζόμενοι δύο τραγούδια να χορέψουν και χορέψαμε και εμείς. Όσον αφορά το φορείο, η κυρία ζήτησε να περάσει για να λάβει μέρος και να ακούσει τα κάλαντα. Επίσης, ο χώρος που έγινε είναι στις διοικητικές υπηρεσίες και δεν έχει καμία σχέση με την εφημερία. Δεν είχε εφημερία, ήταν νεκρή ημέρα».

Ρωτήθηκε αν αυτή η γιορτή γινόταν και επί θητείας Παύλου Πολάκη στο Υπουργείο Υγείας, μιας και αυτός έκανε τις αποκαλύψεις, με τη Βούλα Γεωργάκη να απαντά αφήνοντας αιχμές:

«Μάλιστα, είχαμε όλα τα χρόνια τη συγκεκριμένη εορτή αλλά δεν καταγράφανε όλοι οι καλοθελητές βίντεο και εικόνες. Ή και αν καταγράφανε, δεν τις έδιναν. Θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έγινε η ανανέωση της διοικήτριας χτες. Και η προσωπική μου θέση είναι πως επί κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ οι εργαζόμενοι υπέστησαν 202 ΕΔΕ, πήγαν στα δικαστήρια 40 άνθρωποι, εγώ πήγα στα δικαστήρια ως απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας. Ήταν στημένο όλο αυτό και δεν υπάρχει καμία καταγγελία από ασθενή».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This