Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol για τρομοκρατία

Ο 41χρονος είχε ανάμιξη σε βομβιστική επίθεση στην Τουρκία

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν σήμερα οι αστυνομικοί σε Κούρδο άνδρα με τουρκική υπηκοότητα ο οποίος καταζητούνταν από την Interpol για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο 41χρονος προσήλθε μόνος του στο Τμήμα Αλλοδαπών Αθηνών παρόλο που είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol της Τουρκίας.

Ο 41χρονος προσήλθε στο Τμήμα προκειμένου να αιτηθεί την ανανέωση του Δελτίου Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού που κατείχε και κατά την πληκτρολόγησή του στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων, προέκυψε πως διώκεται με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων, για ένταξή του σε ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος το 2013 είχε ανάμιξη σε βομβιστική επίθεση που έγινε σε κυβερνητικό κτήριο στο Τουντζελι της Τουρκίας. Οι αρχές τον συνέδεσαν με την εν λόγω επίθεση καθώς βρέθηκαν αποτυπώματα του στο σημείο αλλά και μετά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Το πρωί της Τρίτης ο 41χρονος συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This