Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Αποζημιώσεις επιβατών

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν εγκαίρως

Must Read

Ταλαιπωρία περίμενε την παραμονή Πρωτοχρονιάς τους ταξιδιώτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο ΑθήναΘεσσαλονίκη καθώς το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο 304ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στα όρια του Νομού Μαγνησίας, όταν από άγνωστη αιτία, ξέσπασε φωτιά στο ΚΤΕΛ.

Όλοι οι επιβάβες αποβιβάστηκαν εγκαίρως από το όχημα και απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα συνέχισαν το ταξίδι τους με άλλο λεωφορείο που έφτασε στο σημείο για να τους παραλάβει.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήμα και οκτώ πυροσβέστες.

Αποζημιώσεις επιβατών

Στους επιβάτες του ΚΤΕΛ θα δοθεί αποζημίωση για την αξία των εισιτηρίων τους και τυχόν καταστροφή κινητών πραγμάτων τους, όπως ανακοίνωσε η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την 31-12-2023, τα ξημερώματα, σημειώθηκε ανάφλεξη σε κινητήρα υπεραστικού λεωφορείου τύπου IRIZAR, που εκτελούσε το δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με 16 επιβάτες. Το συμβάν έλαβε χώρα στην Ε. Ο. στο ύψος του Αλμυρού Βόλου. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος για τη ζωή τους, κανένας τραυματισμός. Επερχόμενο λεωφορείο, παρέλαβε άμεσα όλους τους επιβάτες, που έφτασαν στον προορισμό τους με απόλυτη ασφάλεια. Οι επιβάτες θα αποζημιωθούν πλήρως για την αξία των εισιτηρίων τους και τυχόν καταστροφή κινητών πραγμάτων τους. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά από συνεδρίαση του Δ. Σ. της εταιρείας, την Τετάρτη 3-1-2024 και θα ενημερωθούν ατομικά, από τη Γραμματεία. Απολογούμαστε για το συμβάν».

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This