Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 35χρονο που μαχαίρωσε τον πατέρα του στο Περιστέρι

Το 2017 είχε γίνει καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τον 62χρονο να κατηγορείται για επίθεση στη σύζυγό του

Must Read

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία ασκήθηκε στον 35χρονο που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 62χρονο πατέρα του στο Περιστέρι.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ακόμη μια οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από το αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Περιστέρι.

Ένας 35χρονος, ελληνικής υπηκοότητας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στον 62χρονο πατέρα του ο οποίος κατέληξε μέσα στο σπίτι τους μπροστά στα μάτια της 66χρονης συζύγου του θύματος.

Αμέσως μετά το έγκλημα ο δράστης τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του. «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου», είπε στους αστυνομικούς. Μόλις οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σπίτι όπου έγινε το φονικό του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Τι κατέθεσε ο 35χρονος

Εκεί ο 35χρονος πατροκτόνος είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα του έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 62χρονο. Μάλιστα το 2017, όπως αναφέρει το Mega, η Αστυνομία είχει κληθεί για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τον πατέρα να κατηγορείται ότι είχε επιτεθεί και είχε χτυπήσει την σύζυγό του.

Όταν λοιπόν ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι τους και προσπάθησε να χτυπήσει την 66χρονη εκείνος θόλωσε, άρπαξε το μαχαίρι και τον σκότωσε.

Οι πολλαπλές μαχαιριές βρήκαν το θύμα στο λαιμό και στον θώρακα, ενώ η χαριστική μαχαιριά φαίνεται πως ήταν αυτή που τον βρήκε στον μηρό καθώς του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Στην κατάθεσή του ο δράστης υποστήριξε ότι ο πατέρας του είχε μια πολύ βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του και κυρίως στην μητέρα του, την οποία χτυπούσε πολύ συχνά. Μάλιστα λόγω αυτής της κακοποιητικής συμπεριφοράς η μικρότερη αδερφή του 35χρονου είχε φύγει από το σπίτι τους και πλέον μένει μόνη της.

Δείτε επίσης: «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου» – Το τηλεφώνημα του 35χρονου στην Αστυνομία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This