Αλβανική θηριωδία κατά του Φρέντι Μπελέρη!

Must Read

Τον έστειλαν με χειροπέδες πάνω από τον τάφο της γιαγιάς του! Δεν μπορούσε να κάνει ούτε τον σταυρό του!

Αποθεώθηκε από εκατοντάδες Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, ενώ ήταν σιδεροδέσμιος με ολόκληρο στρατό Αλβανών φασιστόμουτρων να τον συνοδεύει!

Οι Αλβανοί πριν από λίγο ξεπέρασαν κάθε όριο και απέδειξαν ότι θέλουν την εθνοκάθαρση της Βορείου Ηπείρου με κάθε τρόπο.

Αν και σε ανάλογες περιπτώσεις ο νόμος στην Αλβανία προβλέπει άδεια δύο ημερών για τους κρατούμενους οι αλβανικές Αρχές αρκέστηκαν να δώσουν στον Φρέντι Μπελέρη μόνο έξι ώρες άδεια από τη φυλακή στην οποία κρατείται. Εντέλει η εξάωρη άδεια ήταν δεκάλεπτη! Μόλις για 10 λεπτά τον άφησε το φασιστικό καθεστώς Ράμα να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του γιαγιά…

Έτσι, ο εκλεγμένος δήμαρχος της Χειμάρρας οδηγήθηκε σιδεροδέσμιος, συνοδεία αστυνομικών, στην τελετή ταφής της γιαγιάς του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο κελί του.

Οι εικόνες είναι εικόνες ντροπής. Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεο από τα αλβανικά αίσχη κατά του Μπελέρη και κατά ολόκληρου του ελληνισμού.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This