«Βρήκα νεκρό τον Νίκο Ρόκκο εκεί που σκάει το κύμα» – «Έκανε εξετάσεις και ήταν τέλεια»

Μετά το έμφραγμα που υπέστη ο αδερφός τους, ο 50χρονος έκανε διαρκώς εξετάσεις

Must Read

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Λήμνου και όχι μόνο, έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος χαμός του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός ενώ είχε πάει για ψάρεμα. Ο αδερφός του τραγουδιστή ήταν ένας άνθρωπος γελαστός, πρόθυμος και φιλόξενος, ο οποίος ήταν καλά στην υγεία του και φρόντιζε να κάνει συχνά εξετάσεις, μετά τον ξαφνικό θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού τους, ο οποίος έφυγε προδομένος από την καρδιά του.

Καταρρακωμένος ο άνθρωπος που εντόπισε νεκρό τον αδερφό του τραγουδιστή, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τραγική στιγμή που βρήκε τη σορό του στη θάλασσα.

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί. Τον ήξερα πολύ καλά. Δυστυχώς, έτυχε σε εμένα να τον βρω και σε έναν φίλο μου. Τον βρήκαμε στην παραλία, εκεί που σκάει το κύμα. Νεκρό. Δεν ξέρω πόσες ώρες ήταν εκεί. Εμείς τον βρήκαμε στις 22.00 το βράδυ. Μόλις μάθαμε ότι αγνοείται κινητοποιήθηκε όλο το χωριό για να τον βρει», ανέφερε στην εκπομπή ο φίλος του Νίκου Ρόκκου.





Την ίδια στιγμή, η κουμπάρα του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, μιλώντας στο Tlive, ανέφερε ότι ο Νίκος έκανε συχνά εξετάσεις μετά τον θάνατο του αδερφού του το 2021, ενώ όπως τόνισε, τα αποτελέσματα που έλαβε και πρόσφατα, ήταν πολύ καλά.



«Ο Νίκος είχε κάνει εξετάσεις πριν από ενάμιση μήνα και όλα ήταν τέλεια. Δεν ξέρω τώρα ακριβώς τι, πήγαινε σε καρδιολόγο και έκανε τσεκ γιατί μετά τον Κώστα και μετά το έμφραγμα του Στέλιου είχε ταρακουνηθεί πάρα πολύ και το έψαχνε. Και ο αδελφός του και ο Στέλιος πέρυσι είχε κάνει αυτό το έμφραγμα οπότε έκανε εξετάσεις και εκείνος . Αν δεν ήταν ένας μήνας, ήταν δύο. Είχα μιλήσει μαζί του και «κορόιδευε» και τα αδέλφια του, «δείτε πόσο καλά είμαι εγώ και εσείς…». Είχε πάει σε καρδιολόγο για τσεκ, ναι» είπε αρχικά η κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου, Χαριστή Δημητρίου.



«Δεν ξέρω και κατά πόσο ήταν εξειδικευμένες οι εξετάσεις γιατί μ’ ένα καρδιογράφημα δεν μπορείς να δεις αν είσαι, εκατό τις εκατό, καλά. Γενικά όμως ήταν προσεκτικός, έκανε δηλαδή, γενικά, πέρα από την καρδιά, έκανε τσεκ απ, συνέχεια» πρόσθεσε και σημείωσε:  «Ακούγονται πάρα πολλά. Τώρα, σίγουρα, δεν αισθάνθηκε καλά γιατί είχε βγάλει τη σημαδούρα και τα βαρίδια και ένας άνθρωπος που τα βγάζει, τα πετάει αυτά από πάνω του, σίγουρα δε νιώθει καλά».

Δείτε επίσης:

Νίκος Ρόκκος: Η τραγωδία με τον δεύτερο νεκρό αδελφό του Στέλιου Ρόκκου και ο καταραμένος αριθμός «50»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This