Μια αγκαλιά για τη Σβούρα – Γλίτωσε από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία και ψάχνει νέο σπίτι

Γλίτωσε από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία και ψάχνει νέο σπίτι

Must Read

Οι πρωτοφανείς πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου στοίχισαν τη ζωή σε αμέτρητα ζωάκια, τα οποία πνίγηκαν ή τραυματίστηκαν θανάσιμα.

Πολλά, όμως, είναι και εκείνα που κατάφεραν να επιβιώσουν μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Daniel» και πλέον αναζητούν το νέο τους σπίτι. Ενα από αυτά είναι και η Σβούρα, μια τρυφερή σκυλίτσα, η οποία διασώθηκε από το καταφύγιο των Φαρσάλων, που καταστράφηκε ολοσχερώς, και σήμερα ψάχνει μια ζεστή μόνιμη αγκαλιά για να ζήσει χαρούμενη και ασφαλής.

Οι άνθρωποι της Dogs’ Voice την έφεραν στην Αθήνα και την ονόμασαν Σβούρα επειδή κάθε φορά που τη χαϊδεύουν γυρίζει ανάποδα και απολαμβάνει τα χάδια. Πρόκειται για ένα πολύ τρυφερό πλάσμα, τα γλυκά ματάκια του οποίου αποζητούν μόνο αγάπη και στοργή.

Η χαρούμενη Σβουρίτσα είναι περίπου 2 ετών και ζυγίζει 18 κιλά, ενώ έχει στειρωθεί και υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Αγαπάει όλους τους ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα τα πάει εξαιρετικά με τα άλλα σκυλάκια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που έγινε από τη φιλοζωική οργάνωση, στόχος είναι η Σβούρα να δοθεί σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη, όπου θα ζήσει για το υπόλοιπο της ζωής της. «Της αξίζει, άλλωστε, καθώς είναι ένα μοναδικό σκυλάκι που θα είναι πάντα δίπλα σας το καλύτερο φιλαράκι. Δείτε τα μάτια της και θα το καταλάβετε. Υιοθετήστε ένα αδεσποτάκι και θα αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο! Υιοθετήστε τη γλυκιά Σβούρα! Δώστε της μια δεύτερη ευκαιρία και δεν θα το μετανιώσετε ποτέ» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ επισημαίνεται πως όλα τα ζώα δίνονται από την Dogs’ Voice εμβολιασμένα, στειρωμένα, με ηλεκτρονική σήμανση και μια συνέδρια από εκπαιδευτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This