Αγία Παρασκευή: Συμμαθητές 13χρονου, τον λήστεψαν, τον βασάνισαν και απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν!

Απερίγραπτο το μαρτύριο που πέρασε το παιδί

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα 13χρονο αγόρι στην Αγία Παρασκευή όταν έπεσε θύμα επίθεσης από ανηλίκους, ανάμεσα στους οποίους και συμμαθητές του.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο ανήλικος είχε βγάλει το σκυλάκι του βόλτα στην περιοχή.

Οι αμούστακοι δράστες, ανάμεσα στους οποίους δύο συμμαθητές του και ένας άγνωστος, τον εντόπισαν, τον πλησίασαν και του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν! Ο σκοπός τους ήταν να του αρπάξουν το κινητό και όσα χρήματα είχε  πάνω του!

Σα να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια τον ξεφτίλισαν καθώς τον ανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια του και να μείνει ξυπόλητος μέσα στο κρύο!

Το χειρότερο είναι ότι όλα όσα συνέβησαν, το ξύλο και τα υπόλοιπα βασανιστήρια στο παιδί, ένα άτομο τα κατέγραφε σε βίντεο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, το μαρτύριο του παιδιού δεν σταμάτησε εκεί. Οι δράστες του άρπαξαν από τα χέρια το λουρί του σκυλιού και απειλώντας ότι δεν θα τον ξαναδεί τον υποχρέωσαν να τους ακολουθήσει.

Δείτε βίντεο:

 

Μετά του είπαν να γονατίσει και να μιλήσει με άσχημα λόγια για δύο κοπέλες. Στη συνέχεια έκαναν το αδιανόητο, έστειλαν το απόσπασμα του βίντεο στα κορίτσια μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Πηγές αναφέρουν πως ο 13χρονος δέχθηκε απειλές πως θα τον σκοτώσουν αν πει οτιδήποτε για όσα τράβηξε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι ανήλικοι είχαν βάλει στο στόχαστρο τον 13χρονο και την οικογένειά του.

Πριν την επίθεση είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα που μένει μαζί με την οικογένειά του, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχαν λερώσει το αυτοκίνητο του πατέρα του!

Το θύμα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ σε βάρος των νταήδων έχει σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία από κοινού και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και περί νομοθεσίας προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Δείτε επίσης:

Περιστέρι: Βίντεο με τους δράστες που ρώτησαν νεαρούς τι ομάδα είναι και τους ξυλοκόπησαν έχει η ΕΛΑΣ

Τρόμος στο Περιστέρι: Ομάδα μαυροντυμένων ρώτησε δύο νεαρούς τι ομάδα είναι και μετά τους ξυλοφόρτωσε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This