Μητέρα 13χρονου που βασανίστηκε από ανήλικους: «Τον κακοποιούν συστηματικά, απείλησαν ότι θα σκοτώσουν και εμάς!»

Ο ένας από τους δράστες πέρσι είχε πει τα κάλαντα με τον 13χρονο!

Must Read

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό βίας ανάμεσα σε ανήλικους που αυτή τη φορά έγινε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ένα 13χρονο αγόρι κυριολεκτικά μαρτύρησε στα χέρια τριών ατόμων, ανάμεσα στους οποίους ήταν δύο συμμαθητές του και ένα ακόμα άγνωστο άτομο.

Το χρονικό του τρόμου

Το απόγευμα της Τρίτης, ο ανήλικος είχε βγάλει το σκυλάκι του βόλτα στην περιοχή.

Οι αμούστακοι δράστες, ανάμεσα στους οποίους δύο συμμαθητές του και ένας άγνωστος, τον εντόπισαν, τον πλησίασαν και του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν! Ο σκοπός τους ήταν να του αρπάξουν το κινητό και όσα χρήματα είχε  πάνω του!

Σα να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια τον ξεφτίλισαν καθώς τον ανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια του και να μείνει ξυπόλητος μέσα στο κρύο!

Το χειρότερο είναι ότι όλα όσα συνέβησαν, το ξύλο και τα υπόλοιπα βασανιστήρια στο παιδί, ένα άτομο τα κατέγραφε σε βίντεο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, το μαρτύριο του παιδιού δεν σταμάτησε εκεί. Οι δράστες του άρπαξαν από τα χέρια το λουρί του σκυλιού και απειλώντας ότι δεν θα τον ξαναδεί τον υποχρέωσαν να τους ακολουθήσει.

Δείτε βίντεο:

Μετά του είπαν να γονατίσει και να μιλήσει με άσχημα λόγια για δύο κοπέλες. Στη συνέχεια έκαναν το αδιανόητο, έστειλαν το απόσπασμα του βίντεο στα κορίτσια μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Πηγές αναφέρουν πως ο 13χρονος δέχθηκε απειλές πως θα τον σκοτώσουν αν πει οτιδήποτε για όσα τράβηξε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι ανήλικοι είχαν βάλει στο στόχαστρο τον 13χρονο και την οικογένειά του.

Πριν την επίθεση είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα που μένει μαζί με την οικογένειά του, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχαν λερώσει το αυτοκίνητο του πατέρα του!

Το θύμα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ σε βάρος των νταήδων έχει σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία από κοινού και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και περί νομοθεσίας προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Δείτε βίντεο:

Τι λέει η μητέρα του 13χρονου

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει η μητέρα του παιδιού τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασαν στα χέρια των τριών νταήδων.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος της πέφτει θύμα των συγκεκριμένων προσώπων καθώς το τελευταίο διάστημα τον είχα βάλει στόχο και τον κακοποιούσαν ασύστολα! Η γυναίκα μίλησε και για τις επιθέσεις εναντίον της οικογένειας.

«Δεν περιγράφεται αυτό που έζησα. Είναι το σοκ, να βλέπεις το παιδί σου σε αυτή την κατάσταση, να υπόκειται αυτόν τον ψυχικό βιασμό, τα σωματικά χτυπήματα, τις απειλές.

Δύο ημέρες νωρίτερα, ο άνδρας μου κατεβαίνοντας κάτω για να πάει τη μικρή του κόρη στο σπίτι της βρήκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του ένα τριμμένο burger. Δεν έδωσε σημασία, αδιαφόρησε. Την επόμενη ημέρα, ενώ ήμασταν στο σπίτι ακούσαμε ενα δυνατό θόρυβο στο παράθυρο. Κατεβήκαμε γιατί τρομάξαμε και είχαν πετάξει αυγά στο παράθυρό μας. Βγαίνοντας έξω στο μπαλκόνι εντοπίζω ακριβώς απέναντι κρυμμένα τρία παιδιά τα οποία γελούσαν και μας έβριζαν. Κάλεσα το 100, ενημέρωσα πως κάποιος πετάει αυγά».

Σχετικά με το περιστατικό που είχε ως θύμα τον γιο της είπε:

«Περίπου μισή ώρα αργότερα, κατέβηκε ο γιος μου με το σκύλο του να τον πάει βόλτα εδώ κοντά. Και ανεβαίνοντας το δρόμο του σπιτιού μας τον τράβηξε κάποιο παιδί, το οποίο το αναγνώρισε. Είναι από άλλο τμήμα, στη 2α Γυμνασίου, στο ίδιο σχολείο. Τον τράβηξε, του φώναξε ονομαστικά και άλλον έναν, ήρθε και ο τρίτος. 

Του πήραν το σκύλο από τα χέρια, τον κράτησε ο ένας τον σκύλο. Του έψαξαν πρώτα τις τσέπες αν έχει κάτι, δεν είχε. Του έβγαλαν τα παπούτσια που ήταν κάποιας σημαντικής αξίας. Του έχωσε δύο μπουνιές στη μύτη, άνοιξε η μύτη του. Άκουσε το όνομα του δεύτερου παιδιού, φορούσαν full face στην αρχή και μετά τις έβγαλαν. Τον έβαλαν να γονατίσει, τον τράβηξαν βίντεο ζητώντας του να αναφερθεί σε δύο κορίτσια τα οποία δεν γνωρίζει και να αναφέρει χαρακτηρισμούς πολύ άσχημους. Το τράβηξαν το βίντεο, ήρθε στο σπίτι το παιδί ξυπόλυτο με αίματα στη μύτη και κλαίγοντας. Μου το είπε, κάλεσα το 100, ήρθε η Αστυνομία».

Η ίδια αποκαλύπτει πως δύο μέρες πριν το συμβάν είχαν στείλει μήνυμα στον 13χρονο βρίζοντας πολύ άσχημα τον ίδιο και τους γονείς του ενώ δέχθηκε απειλές πως θα σκοτώσουν τον ίδιο και την οικογένειά του όταν τον βασάνιζαν!

Το παιδί έχει τραυματιστεί ψυχικά από την πρωτοφανή επίθεση εναντίον του.

«Στο σχολείο είχε προηγηθεί, επειδή είναι στο ίδιο σχολικό, του έκαναν κεφαλοκλείδωμα πολλές φορές. Και δεν μας είχε πει τίποτα γιατί φοβόταν ότι στο σχολείο θα τον φωνάζουν μετά “καρφί”. Και δυστυχώς δεν μίλησε γιατί αυτή είναι η κατάληξη όλων των παιδιών που υφίστανται κακοποίηση. Το παιδί το βράδυ δεν μπορεί να κοιμηθεί, ταράζεται, κοιμάται μαζί μου στο κρεβάτι και μου κρατάω το χέρι, να μου το σπάσει από την ταραχή του. Οι δε γονείς, των δύο που γνωρίζουμε τα στοιχεία, είναι εξαφανισμένοι. Δεν μας πήραν ούτε ένα τηλέφωνο, για μια συγγνώμη. Το ένα το παιδί πέρυσι είπε και τα κάλαντα με το γιο μου», είπε η γυναίκα στο protothema.gr.

Δείτε επίσης:

Αγία Παρασκευή: Συμμαθητές 13χρονου, τον λήστεψαν, τον βασάνισαν και απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This