Πατέρας 13χρονου Αγ. Παρασκευή: «Οι δράστες απείλησαν κι εμένα, το παιδί μου έχει καταρρεύσει»

«Οι γονείς πήγαν και έκρυψαν τα παιδιά τους για να μην πάνε αυτόφωρο»

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το φρικιαστικό περιστατικό bullying, που καταγράφηκε προχθές το βράδυ στην Αγία Παρασκευή, όταν ένας 13χρονος βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ανήλικων δραστών, που τον υπέβαλαν σε βασανιστήρια. Οι δύο από τους τρεις δράστες έχουν ταυτοποιηθεί, ωστόσο όλοι ακόμη αναζητούνται από την αστυνομία.

Ο πατέρας του 14χρονου μίλησε για το ανατριχιαστικό συμβάν, εξηγώντας πως ο ένας από τους ανήλικους ήταν συμμαθητής του παιδιού του! «Το παιδί έχει υποστεί ένα τρομερό σοκ διότι τους επιτέθηκε μια ομάδα παιδιών η οποία σχεδίασε την επίθεση αυτή, όπως μια ομάδα σκληρών εγκληματιών. Του έστησαν ενέδρα, τον απείλησαν με μηνύματα, έμαθαν την διεύθυνση μας, ήρθαν και βανδάλισαν το αμάξι την ώρα που εμείς στο σπίτι ανταλλάζαμε δώρα για την Πρωτοχρονιά. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατόν σε ένα φυσιολογικό σπίτι να υπάρχουν παιδιά που λείπουν εκείνες τις γιορτινές ώρες και οι γονείς να μην κάνουν τίποτα. Το ένα παιδάκι ήταν συμμαθητής του παιδιού μου, τα άλλα είναι από άλλα σχολεία», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έγινε μία ολόκληρη εγκληματική διαδικασία. Το περίμεναν το παιδί πότε θα κατέβει κάτω μόνο του – έτυχε να κατέβει με το σκυλί – προκειμένου να του κάνουν όλα αυτά τα βασανιστήρια. Απειλούσαν το παιδί με μηνύματα ότι θα καταστρέψουν το αμάξι της οικογένειας, άρχισαν να πετάνε αυγά και τα πετούσαν στον 4ο όροφο. Δεν έγινε κάτι μεταξύ τους, δεν είχαν “προηγούμενα”. Ήταν εξαιρετική η λειτουργία της αστυνομίας. Τώρα απομένει να δούμε πόσο θα ανταποκριθεί η δικαιοσύνη σε αυτό. Δεν ξέρω αν θα πάρει όπως πρέπει τον δρόμο της δικαιοσύνης ή αν θα οδηγήσει σε αυτοκτονία, όπως τότε με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη», τόνισε ο πατέρας του 14χρονου».

«Οι γονείς πήγαν και έκρυψαν τα παιδιά τους για να μην πάνε αυτόφωρο»

Ο πατέρας του παιδιού που βίωσε μαρτυρικές στιγμές, επεσήμανε πως οι ανήλικοι δράστες τον απείλησαν στο τηλέφωνο, ενώ οι γονείς τους τους έκρυβαν για να γλιτώσουν το αυτόφωρο!

«Είχαν στείλει σε μένα μετά από λίγες ώρες από την κατάθεση της μήνυσης. Ήταν μια φωτογραφία του παιδιού μου από το καλοκαίρι και μιλώντας με το άγνωστο άτομο που έστειλε την φώτο μέσω Instagram από την εφαρμογή, το σήκωσε κάποιος που πήρα τηλέφωνο, και είχε φωνή νεαρού, με απείλησε και στο τηλέφωνο. Από το πρώτο συμβάν, το τηλεφώνημα έγινε αυτή τη βδομάδα. Είχαν στείλει μηνύματα πριν βανδαλίσουν το αυτοκίνητο ότι θα έρθουν 5 άτομα», υπογράμμισε και κατέληξε λέγοντας:

«Δεν γνωρίζω τους γονείς των παιδιών. Πιστεύω ότι τα παιδιά αυτά αξίζουν μια μεγαλύτερη παρακολούθηση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος γεννιέται με το να κάνει τέτοια πράγματά, να βασανίζει τα παιδιά των άλλων, είναι αποτέλεσμα παραμέλησης. Δεν γίνεται να λείπει το παιδί σου τις ώρες που “ανταλλάσσουμε δώρα” και να μην ξέρεις που είναι. Η ΕΛ.ΑΣ. έδειξε το ενδιαφέρον της πλήρως. Οι γονείς πήγαν και έκρυψαν τα παιδιά τους για να μην πάνε αυτόφωρο. Το παιδί μου έχει καταρρεύσει».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This