Χάκερ εκβιάζει ζευγάρι στον Βόλο: «Θα στείλω παντού τις γυμνές φωτογραφίες σας»

Έλαβε ένα email και βρέθηκε να του έχουν χακάρει τον λογαριασμό

Must Read

Καμία καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Ένα νεαρός άνδρας δέχθηκε ένα μήνυμα στο messenger για να στηρίξει μια φίλη σε διαγωνισμό, στην συνέχεια έλαβε ένα email και βρέθηκε να του έχουν χακάρει τον λογαριασμό. Σε λίγες μέρες είδε δημοσιευμένες στο facebook φωτογραφίες του από προσωπικές στιγμές με την σύντροφό του.

Ένα ζευγάρι από τον Βόλο ζει έναν εφιάλτη από τις απειλές και εκβιασμούς από χάκερ που ζητά χρήματα για να μην δημοσιεύσουν όλες τις γυμνές φωτογραφίες, που έχουν ανακτήσει από το προσωπικό email του άνδρα.

«Καθόμουν σπίτι μου και μου ήρθε ένα μήνυμα από μια γνωστή μου στο messenger. Μου ζήτησε να πατήσω σε ένα λινκ που μου έστειλε, προκειμένου να την στηρίξω σε έναν διαγωνισμό που ελάμβανε μέρος.

Στην συνέχεια, μου είπε ότι θα μου έρθει ένα μήνυμα με έναν κωδικό, όπως κι έγινε, και της τον έστειλα πίσω.

Μέχρι να το καταλάβω, οι δράστες υπέκλεψαν προσωπικό υλικό από τις συνομιλίες που είχα με την σύντροφό μου και κάνοντας ομαδικές συνομιλίες με διάφορα άτομα, άρχισαν να διαρρέουν ερωτικές φωτογραφίες, ζητώντας ως αντάλλαγμα 300 ευρώ» εξηγεί το θύμα.

Αργότερα, έλαβε μήνυμα στο Viber από άγνωστο λογαριασμό, το οποίο έγραφε: «Εγώ είμαι ο χάκερ. Αν δεν δώσεις λεφτά, αυτές οι φωτογραφίες δεν θα είναι τίποτα. Θα στείλω παντού τις γυμνές φωτογραφίες σας».

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This