Στον εισαγγελέα η 37χρονη που κατηγορείται ότι στραγγάλισε το 6 μηνών βρέφος της!

Φέρεται να έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη από όταν γέννησε το δεύτερο παιδί της

Must Read

Ενώπιων των δικαστικών Αρχών η 37χρονη που σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της με τα ίδια της τα χέρια. 

Μέχρι στιγμής η γυναίκα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας, ενώ σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο. Ωστόσο, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Βέροιας με την κατηγορία ότι σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της μέσα στο σπίτι της στο Μακροχώρι Ημαθίας.

 

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του βρέφους προήλθε από στραγγαλισμό.  Οι ακριβείς συνθήκες θανάτου αναμένεται να γίνουν γνωστές από την ιατροδικαστική έρευνα που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 37χρονη έδειρε μέχρι θανάτου το μωρό και μάλιστα μπροστά τα μάτια των δύο μεγαλύτερων παιδιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών. Τα δύο ανήλικα ήταν και αυτά που ειδοποίησαν τον παππού και την θεία τους που μένουν σε απέναντι κατοικία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όταν μπήκαν στο σπίτι ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας «τι έκανες;», με τη μητέρα να απαντά «δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ». Η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Η ίδια το 2003 ήταν συμμαθήτρια με τα 21 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα της Κοιλάδας των Τεμπών. Η ίδια τότε δεν είχε πάει στην εκδρομή, αλλά φέρεται στη συνέχεια να απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γνωρίζοντας ότι 21 συμμαθητές της έφυγαν από την ζωή. Πρόσωπα από το περιβάλλον της αναφέρουν ότι έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη από το δεύτερο παιδί που είχε κάνει.

 

Διαβάστε ακόμα:

Μαθήτρια στην τάξη που αποδεκατίστηκε στα Τέμπη το 2003 η 37χρονη βρεφοκτόνος της Βέροιας! 

«Ο εξ από δω το έκανε» είπε η 37χρονη που σκότωσε το 6 μηνών μωρό της – «Την είδα να το χτυπάει με μανία» λέει μάρτυρας 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This