Βέροια: «Είναι βρικόλακας, θα συνέλθει αν του βάλεις αίμα», είπε η 37χρονη για το μωρό της

Δεν μπορούσαν με τίποτα να πάρουν το παιδί από πάνω της!

Must Read

Στον δικό της κόσμο βρισκόταν λίγα λεπτά αφού είχε αφαιρέσει την ζωή του παιδιού της, του 6 μηνών βρέφους, χθες το μεσημέρι η 37χρονη στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Ένα γείτονας ο οποίος αντίκρισε το έγκλημα καθώς και την παιδοκτόνο σοκάρει με τα όσα αναφέρει.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Live News είπε:

«Κατέβηκα και βλέπω να το κρατάει αγκαλιά ξυπόλυτη, σε έξαλλη κατάσταση. Η αδελφή της ούρλιαζε στο απέναντι μπαλκόνι. Πλησιάζω να δω και τα μάγουλα του μωρού είχαν αίμα. Τα χείλη ήταν μελανιασμένα, βάζω δάχτυλα στο λαιμό να δω αν είναι ζωντανό. Το βλέμμα της ήταν απλανές και μου λέει “δεν είναι τίποτα. Είναι βρικόλακας. Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει”», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο άντρας θέλησε να αρπάξει το βρέφος από τα χέρια της γυναίκας για να το σώσει αλλά δεν τα κατάφερε.

«Έδωσα μάχη για να το πάρω από πάνω της. Δεν το άφηνε και το τραβούσα από τη φόρμα», είπε.

Στη συνέχεια ήρθαν οι γονείς της 37χρονης.

«Αμέσως έρχεται ο παππούς με την μαμά της. Δεν μας έδινε το παιδί με τίποτα. Τελικά, κατάφερα εγώ να πάρω το παιδί. Το δίνω στη γιαγιά και μετά με τον παππού το πήγαν στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Δείτε όσα δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας:

Θλίψη και ένταση στην κηδεία του βρέφους

Μέσα στην θλίψη και την ένταση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στο Μακροχώρι Ημαθίας η κηδεία του βρέφους των 6 μηνών το οποίο έχασε την ζωή του από τα χέρια της ίδιας της 37χρονης μητέρας του χθες η οποία το χτύπησε μέχρι θανάτου.

Η παιδοκτόνος πέρασε νωρίτερα σήμερα το κατώφλι του ανακριτή ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί.

Δείτε φωτογραφία:

Στο νεκροταφείο ήταν συγκεντρωμένοι λίγοι στενοί συγγενείς του άτυχου μωρού.

Δείτε βίντεο:

 

Πριν την ταφή του βρέφους, δεν τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία καθώς το μωρό δεν ήταν βαπτιστεί. Ο ιερέας απλά διάβασε μια ευχή.

Στην τελετή δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης καθώς ο πατέρας του μωρού θέλησε να παρευρεθεί στην κηδεία. Ωστόσο, οι γονείς της  37χρονης και άλλοι συγγενείς τον υποχρέωσαν να φύγει από την εκκλησία.

Στο σημείο βρίσκονται και στελέχη της ΕΛΑΣ, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να παρέμβουν.

Η μικρή τοπική κοινωνία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την πρωτοφανή τραγωδία. Όπως αναφέρουν κάτοικοι, η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία είχαν χειροτερέψει το τελευταίο διάστημα.

Δείτε βίντεο:

Τι υποστήριξε η 37χρονη

Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το 6 μηνών μωρό της ισχυρίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών η 37χρονη μητέρα από το Μακροχώρι Ημαθίας η οποία χθες χτύπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών βρέφος της.

Νωρίτερα σήμερα η γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα οδηγήθηκε  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας.

Δείτε βίντεο:

 

Κατά τη μεταγωγή της στο Δικαστικό Μέγαρο φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ ο εισαγγελέας τής απήγγειλε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για την Παρασκευή και παραμένει υπό κράτηση.

Ενώπιον της εισαγγελική αρχής, η κατηγορούμενη φέρεται να είπε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος κι ότι όλα συνέβησαν στην προσπάθειά της να το ταΐσει. Η ίδια, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως. Διά του συνηγόρου της αναμένεται να υποβάλει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Δείτε βίντεο:

 

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Κάταγμα κρανίου και πολλαπλές θλαστικές κακώσεις τόσο στο πρόσωπο όσο και στην στοματική κοιλότητα «έδειξε» η ιατροδικαστική έρευνα στο 6 μηνών βρέφος από το Μακροχώρι Ημαθίας, το οποίο ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από την 37χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε νωρίτερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ο θάνατος προήλθε συνδυαστικά από τις κακώσεις κεφαλής και τα θλαστικά τραύματα. Κατά πληροφορίες, εκτός από τα χέρια η κατηγορούμενη φαίνεται ότι χτυπούσε το βρέφος ακόμα και με το μπιμπερό στο στόμα.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 37χρονη έδειρε μέχρι θανάτου το μωρό και μάλιστα μπροστά τα μάτια των δύο μεγαλύτερων παιδιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών. Τα δύο ανήλικα ήταν και αυτά που ειδοποίησαν τον παππού και την θεία τους που μένουν σε απέναντι κατοικία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όταν μπήκαν στο σπίτι ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας «τι έκανες;», με τη μητέρα να απαντά «δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ». Η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Η ίδια το 2003 ήταν συμμαθήτρια με τα 21 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα της Κοιλάδας των Τεμπών. Η ίδια τότε δεν είχε πάει στην εκδρομή, αλλά φέρεται στη συνέχεια να απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γνωρίζοντας ότι 21 συμμαθητές της έφυγαν από την ζωή. Πρόσωπα από το περιβάλλον της αναφέρουν ότι έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη από το δεύτερο παιδί που είχε κάνει.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This