Δικηγόρος πατέρα βρέφους: «Θα μηνύσουμε τους γονείς γιατί γνώριζαν τη ψυχική κατάσταση της κόρης τους»

«Ο άνδρας δεν ήξερε την ψυχική της κατάσταση, οι γονείς της ήξεραν, αλλά δεν είπαν τίποτα»

Must Read

Την ώρα που το μόλις έξι μηνών βρέφος, από την Βέροια, που έχασε την ζωή του, στα χέρια της μητέρας του, που το κακοποίησε μέχρι θανάτου, μπροστά στα έντρομα μάτια των άλλων δύο παιδιών της, κηδεύτηκε χθες το μεσημέρι, σε κλίμα βαθιάς οδύνης, ο δικηγόρος του πατέρα μίλησε για τα όσα έχει υποστηρίξει η μητροκτόνος, που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βία.

«Απορώ με τον συνάδελφο που συνεχίζει να ισχυρίζεται αυτά τα ψευδή και ανυπόστατα. Αποδείχτηκε περίτρανα πως αυτά που είπε η παιδοκτόνος είναι μυθεύματα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Είχε φαντασιώσεις, είδε το παιδί της ως βρικόλακα. Τι να λέμε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο πατέρας δεν είχε καμία σχέση με ενδοοικογενειακή βία όπως είπε η παιδοκτόνος, ήταν στη φαντασία της. Από το πρωί της Τετάρτης προσπαθούσα να επικοινωνήσω με την εισαγγελία τη Βέροιας ώστε να αναλάβει ο πατέρας να τελέσει την κηδεία. Η αστυνομία της Βέροιας, έλεγε ψέματα στην εισαγγελέα πως στις 2 η ώρα το βρέφος βρισκόταν στο νοσοκομείο».

Ένταση στην κηδεία

Χθες το μεσημέρι, στο χωριό της Ημαθίας όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του βρέφους, επικράτησαν στιγμές έντασης. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου και επειδή το παιδί δεν ήταν βαφτισμένο δεν τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία, απλώς διαβάστηκε μία ευχή από τον ιερέα και στη συνέχεια έγινε η ταφή στο νεκροταφείο του χωριού.

Το παρών έδωσε και ο πατέρας του μωρού, ωστόσο, οι γονείς της 37χρονης και άλλοι συγγενείς τον υποχρέωσαν να φύγει από την εκκλησία. «Δεν του επέτρεπαν του πατέρα να έχει επαφές με τα παιδιά. Μόνο δύο φορές τον άφησαν να το δει. Πήγε στην κηδεία και πήγαν να τον λυντσάρουν. Πηδούσε πάνω από τους τάφους. Θα κάνουμε μήνυση και στους γονείς διότι γνώριζαν τη ψυχική κατάσταση της κόρης τους αλλά δεν το είπαν. Ο άνδρας δεν ήξερε την ψυχική της κατάσταση. Του απαγόρευσαν να κάνει την κηδεία του παιδιού», κατέληξε ο δικηγόρος του πατέρα.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της μητροκτόνου σε δηλώσεις του μετά την κηδεία είπε πως εκείνος κάλεσε τον πατέρα του βρέφους στην κηδεία, ως όφειλε. «”Θέλεις να έρθεις στην κηδεία;” του είπα και ήρθε. Μόλις έφτασε στα 30 μέτρα άρχισε να μας βρίζει. “Αλήτες, θα σας…”. Μόλις εγώ τον κυνήγησα, δεν το κρύβω, αλήθεια σου λέω, του έριξα ένα κυνήγι, άμα τον προλάβαινα, θα τον έλιωνα», είπε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This