«Χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων στην Αράχοβα

Πλήθος χρηστών στα social media καταδεικνύει εστιάτορα ως τον υπεύθυνο για όσα φρικτά βίωσε το άτυχο χάσκι

Must Read

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του άτυχου Ολιβερ, που πέθανε στην Αράχοβα, αφού πριν από μερικά 24ωρα ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας της περιοχής Παναγιώτης Καπλάνης έκανε μήνυση σε βάρος φιλόζωης, με την αιτιολογία ότι τον συκοφαντεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυριζόμενη πως εκείνος κακοποίησε το χάσκι.

Πρόκειται για μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, που παρέμεινε στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών για μερικές ώρες και μετά αφέθηκε ελεύθερη, ωσότου οριστεί δικάσιμος, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Ολα άρχισαν όταν πλήθος χρηστών στα social media ξεκίνησαν να καταδεικνύουν τον επιχειρηματία ως τον άνθρωπο που ευθύνεται για όσα φρικτά βίωσε ο Ολιβερ. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας κινήθηκε νομικά και το Σάββατο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας έγινε η πρώτη σύλληψη για τα αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμησης και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Ο Παναγιώτης Καπλάνης σε δηλώσεις του έκανε λόγο για εξοργιστικές και άκρως συκοφαντικές αναφορές σε βάρος του μέσω διαδικτύου από τη συγκεκριμένη γυναίκα. «Η συλληφθείσα δεν είναι κάτοικος Αράχοβας, ωστόσο εμμονικά είχε εξαπολύσει μία πρωτοφανή συκοφαντική εκστρατεία σε βάρος μου, διεγείροντας και άλλα άτομα σε αρνητικά και απειλητικά μηνύματα, τρομακτικού περιεχομένου» αναφέρει ο επιχειρηματίας.

Την ίδια ώρα, η συλληφθείσα αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως πρόκειται για συνωνυμία, δηλαδή ότι η μήνυση που κατατέθηκε εναντίον της αφορά άλλο πρόσωπο με το ίδιο όνομα. «Δεν έχω κάνει ποτέ συκοφαντικά σχόλια κατά του συγκεκριμένου ανθρώπου, με έχουν μπερδέψει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά τους ισχυρισμούς αυτούς, η πλευρά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας σχολιάζει πως πρόκειται για ζήτημα που θα αναδειχθεί κατά την εξέλιξη της ποινικής δικογραφίας: «Ωστόσο επί του παρόντος έχω να δηλώσω ότι η ταυτοποίησή της έχει δηλωθεί και από την ίδια τη συλληφθείσα καθόσον, ενώ ήταν κρατούμενη στο αστυνομικό τμήμα, έκανε ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook στην οποία δήλωνε αθώα και αναφερόταν στο περιεχόμενο της μήνυσης αποδεχόμενη ότι η κατηγορία αφορά την ίδια. Η επίμαχη ανάρτηση υπάρχει δεδομένου ότι τα ίχνη στο διαδίκτυο δεν σβήνονται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This