Συγκλόνισε η αρραβωνιαστικιά του Ζαγκλιβέρη: «Ήταν και θα είναι ο άντρας της ζωής μου»

Με λυγμούς μίλησε η σύντροφος του ποδοσφαιριστή που «έσβησε» από σπάνια μορφή καρκίνου

Must Read

Θρήνο στο πανελλήνιο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 30χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη που έχασε τη μάχη για τη ζωή, νικημένος από σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης διαγνώστηκε με λέμφωμα Burkitt και «έσβησε» μέσα σε λίγους μήνες, ωστόσο με δύναμη ψυχής, περνούσε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media, δίνοντας κουράγιο σε όσους παλεύουν με τον καρκίνο.

Μιλώντας στο Star η αρραβωνιαστικιά του συγκλόνισε δηλώνοντας ότι θα τον αγαπάει για πάντα και ότι ήταν και παραμένει ο άντρας της ζωής της. «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου και θα είναι ο άνδρας της ζωής μου. Έδωσε δύναμη σε όλο τον κόσμο μέχρι την τελευταία του στιγμή. Ήταν μαχητής. Τον αγαπάω και θα τον αγαπάω ακόμα μέχρι να πεθάνω» ανέφερε η νεαρή γυναίκα με λυγμούς.




Στην εκπομπή μίλησε και ο αδερφός του, οποίος περιέγραψε πώς έγινε η διάγνωση της σπάνιας μορφής καρκίνου: «Αρχές Ιουλίου ξεκίνησε η μάχη με την ασθένεια. Το καταλάβαμε από κάποιες εξετάσεις αίματος. Είχε ένα ατύχημα με μια μηχανή και μετά κάναμε τις εξετάσεις αυτές. Η ασθένειά του δεν ήταν μια απλή, καθημερινή περίπτωση. Ήταν ένα υπόδειγμα δύναμης. Άνθρωποι έξω από το νοσοκομείο του έλεγαν πως δεν είναι τόσο δυνατοί όσο εκείνος. Ήταν ένας πραγματικός μαχητής, μας έδινε δύναμη. Του άρεσε να είναι κοινωνικός, να έχει επαφές» ανέφερε μεταξύ άλλων.

@giwrgoszagkliverhs

#tiktoknews #tik #τικτοκgreece #greece #tik_tok #videoviral #ελλαδα #fyp #fouryou #τικτοκ_ελλαδα #θεος #αγαπη #smile #καρκινος #θεσσαλονικη #nurse #ψυχολογια #psicologia #tbt #life #family

♬ πρωτότυπος ήχος – Antonis – Greek Voices

@giwrgoszagkliverhs

#τικτοκgreece #tik #tik_tok #greece #videoviral #ελλαδα #fyp #fouryou #τικτοκ_ελλαδα #θεος #αγαπη #smile #καρκινος #hospital #θεσσαλονικη #nurse #tbt #ψυχολογια #psicologia #doctor #thankyou

♬ πρωτότυπος ήχος – giwrgos zagkliverhs

@giwrgoszagkliverhs

#τικτοκgreece #tik #greece #tik_tok #video #ελλαδα #fyp #fouryou #τικτοκ_ελλαδα #family #θεος #αγαπη #smile #καρκινος #hospital #οικογενεια #χαμογελο #couple #fouryoupage #love #θεσσαλονικη #thessaloniki

♬ I Epimoni Sou – Eleonora Zouganeli & Kostas Livadas

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This