«Το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρούνε» – Σοκαριστική μαρτυρία για τον 31χρονο Μπάμπη

Συγκρατούμενος του χασάπη αποκαλύπτει όσα άκουσε από τα χείλη του - Μηνύσεις από την οικογένεια του 31χρονου

Must Read

Την συγκλονιστική μαρτυρία ενός συγκρατούμενου του 50χρονου κρεοπώλη που έχει μπει στο στόχαστρο των ερευνών για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου εξετάζουν πολύ σοβαρά οι αρχές.

Πρόκειται για τον άντρα που έμεινε στα κρατητήρια μαζί με τον χασάπη και όπως αποκαλύπτει, ο ύποπτος του επιβεβαίωσε ότι ο 31χρονος είναι νεκρός και δεν πρόκειται να βρουν τη σορό του.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη ανέφερε ότι τον άκουσε να παραμιλάει στον ύπνο του. «Έλεγε στον ύπνο του ”τι έκανες ρε μ@λ@κα”» ανέφερε ο μάρτυρας οποίος όταν ξύπνησε τον ρώτησε για ποιον λόγο βρίσκεται εκεί. Ο κρεοπώλης, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, υποστήριξε ότι κρατείται για ένα μαχαίρι που βρέθηκε πάνω του και ότι επιχειρούν να τον μπλέξουν στην υπόθεση του Μπάμπη.

«Του είπα ψέματα ότι έχω σκοτώσει άνθρωπο και ότι έχω κάνει φυλακή και άρχισε να μου κάνει διάφορες ερωτήσεις. Με ρωτούσε αν με είχε δει κανένας, αν το είπα εγώ στην Αστυνομία, γιατί το είπα και πώς είναι μέσα στον Κορυδαλλό», περιέγραψε ο μάρτυρας, προσθέτοντας ότι προσπάθησε να τον ψαρέψει και ο χασάπης του είπε ότι «tο παιδί είναι νεκρό, δε θα το βρούνε».




Σύμφωνα με τον ίδιο: «Μου έλεγε συνεχώς ”έμπλεξα”, ήταν ανήσυχος και αναστατωμένος. Τον ρωτούσα για το βράδυ που άφησε το παιδί και έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Μου είχε πει τρία διαφορετικά πράγματα για το πού τον άφησε», πρόσθεσε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη.

Σημειώνεται ότι ο κρατούμενος κατέθεσε στους αστυνομικούς όσα του είπε ο 50χρονος χασάπης.

«Στριμώχνει» τον χασάπη η οικογένεια του Μπάμπη – Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ψευδή κατάθεση

H οικογένεια του 31χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ μήνυσε τον 51χρονο για ψευδομαρτυρία.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Δημόπουλος  ανέφερε: «Κατατέθηκε μήνυση ενώπιον της κυρίας εισαγγελέως πρωτοδικών Μεσολογγίου από την πλευρά της οικογένειας και συγκεκριμένα από τις δύο αδερφές του και τη μητέρα του για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά αγνώστων δραστών και τυχόν εμπλεκομένων έτερων δραστών κι επιπρόσθετα για το αδίκημα της ψευδής καταθέσεως κατά εξακολούθηση την οποία έχει τέλεσει όλες αυτές τις ημέρες ο συγκεκριμένος ύποπτος ο οποίος ερευνάται από τις αρχές» σημείωσε και τόνισε:

«Από την πρώτη στιγμή η θέση τόσο η δική μου, όσο και των ανθρώπων που εκπροσωπώ είναι ότι έχουμε να κάνουμε με τουλάχιστον έναν δράστη. Από εκεί και πέρα είναι θέμα των αστυνομικών αρχών και της δικαιοσύνης να κάνουν τη δουλειά τους. Κι εμείς ήρθαμε εδώ σήμερα για να εμπλουτίσουμε τη δικογραφία με νέα στοιχεία και να καταγγείλουμε τις έκνομες συμπεριφορές τις οποίες δεν μπορούμε να αφήσουμε να πέσουν κάτω».

Από πλευράς της η αδερφή του 31χρονου δήλωσε : «Όπως είπε και ο δικηγόρος καταθέσαμε τη μήνυση κι εύχομαι να υπάρχει κάποια εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση γιατί είμαστε στο περίμενε εδώ και 12 με 13 ημέρες. Θεωρώ ότι ο αδερφός μου έχει πάθει κάτι κακό».




Σημειώνεται ότι οι η κηλίδα αίματος που εντοπίστηκε σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα, βεβαιώθηκε ότι ανήκει σε πτηνό και όχι σε άνθρωπο. 

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This