Έπαθε εγκεφαλικό σε προαύλιο νοσοκομείου και του είπαν να καλέσει ασθενοφόρο!

Ο άνδρας δίνει αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή:

Must Read

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έγινε στις 2 Ιανουαρίου στην Αλεξανδρούπολη με αποτέλεσμα ένας πολίτης, υπάλληλος στην καθαριότητα του δήμου, να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης με εγκεφαλικό, δίνοντας μάχη για την ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο υπάλληλος βρισκόταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου και μάζευε τα σκουπίδια από τους κάδους στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Ξαφνικά ο 61χρονος ένιωσε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.

Οι συνάδελφοί του έσπευσαν άμεσα να ενημερώσουν τους γιατρούς στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών που απείχε μόλις λίγα μέτρα και τους πρότειναν να βγάλουν ένα φορείο για να τον μεταφέρουν.

Ωστόσο, οι γιατροί φαίνεται πως αρνήθηκαν και τόνισαν πως πρέπει να τηρηθεί το πρωτόκολλο ενώ τους είπαν κάτι πρωτοφανές, πως πρέπει να κληθεί ασθενοφόρο για να παραλάβει και να μεταφέρει τον ασθενή!

Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 15 ολόκληρα λεπτά καθώς βρισκόταν στο κέντρο της πόλης και ενώ ο 61χρονος ήταν ακόμα πεσμένος στο έδαφος και οι συνάδελφοί του αγωνιούσαν για την κατάστασή του! Έτσι ο άντρας μεταφέρθηκε με όλες τις…νόμιμες διαδικασίες στα Επείγοντα.

Όμως, όπως καταγγέλλουν οι συνάδελφοι του 61χρονου, η καθυστέρηση είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί αρκετός πολύτιμος χρόνος και να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο η υγεία του. 

Δείτε βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This