Άκαρπες οι έρευνες για τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία

Συνεχίζονται για έβδομη ημέρα

Must Read

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται για έβδομη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού που το βράδυ της περασμένης Δευτέρας παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι της Ηλείας.

Όλες αυτές τις ημέρες οι πυροσβέστες «χτενίζουν» την περιοχή και συγκεκριμένα τον χείμαρρο της Κόβιτσας, όλα τα σημεία δίπλα από τον χείμαρρο, αλλά και τον γειτονικό ποταμό Αλφειό, αλλά οι έρευνες τους δεν έχουν αποφέρει καρπούς.

Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής βρίσκεται και σήμερα στην περιοχή. Ειδικότερα, στις έρευνες μετέχουν 22 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, μία ομάδα με έξι άτομα από την 6η ΕΜΟΔΕ, καθώς και μία ομάδα με τέσσερα άτομα από την 6η ΕΜΑΚ, η οποία διαθέτει και δύο λέμβους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι έρευνες θα επαναληφθούν στον χείμαρρο της Κόβιτσας, στις παρόχθιες περιοχές, αλλά και στον Αλφειό ποταμό, μέχρι τις εκβολές του.

Δείτε επίσης: Συνεχίζονται για έκτη μέρα οι έρευνες για τον 45χρονο οδηγό στην Ηλεία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This