Έσπασε τη σιωπή της η 39χρονη που σκότωσε τον 43χρονο στην Χαλκίδα: Τι είπε για τον βιασμό

Όσα δήλωσε για την δολοφονία

Must Read

Μίλησε για πρώτη φορά μετά το φρικιαστικό έγκλημα στην Χαλκίδα νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου η 39χρονη η οποία επιτέθηκε στον 43χρονο με μαχαίρι και τον χτύπησε πισώπλατα επιφέροντάς του θανάσιμα τραύματα.

Η γυναίκα έσπασε την σιωπή της στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και στην εκπομπή «Πρωινό». Δεν είπε λέξη για το έγκλημα που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο. Ωστόσο, ήθελε να ξεκαθαρίσει όσα ακούγονται σχετικά με τον βιασμό που κατήγγειλαν οι γονείς της από το 43χρονο θύμα.

Χαλκίδα: Στην «αντεπίθεση» οι γονείς της 39χρονης – «Το θύμα είχε βιάσει την κόρη μας σε ένα γλέντι»

Δείτε βίντεο:




Συγκεκριμένα, η 39χρονη ανέφερε:

«Οι γονείς μου παρανόησαν αυτά που τους είπα. Ποτέ δεν μίλησα για βιασμό, τους μίλησα απλά για ένα σημαντικό περιστατικό που συνέβη πριν 15χρόνια χωρίς να τους πω λεπτομέρειες και οι γονείς μου κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό.

Μόλις έμαθα τι είπαν δημόσια, αμέσως ζήτησα να τους δω κατ΄ ιδίαν. Ήρθαν εδώ όπου κρατούμαι και τους εξήγησα, ότι ήταν κάτι που συνέβη πριν χρόνια, το οποίο για μένα ήταν τόσο σοβαρό που δεν κατάφερα να το ξεπεράσω ποτέ».

Όσο για την δολοφονία αρκέστηκε να πει:

«Τα υπόλοιπα θα τα πω μόνο στον ανακριτή».

Η 39χρονη έχει συλληφθεί και κρατείται μέχρι την απολογία της την ερχόμενη Τετάρτη.

Δείτε τις δηλώσεις της:



Διαψεύδει και ο δικηγόρος της τον βιασμό

«Παγωμένη» εξακολουθεί να είναι η Χαλκίδα από την άγρια δολοφονία του 42χρονου ξυλουργού, κάτω από το σπίτι του, από μία 38χρονη γυναίκα, που του έστησε καρτέρι και τον μαχαίρωσε με μανία.

Ο δικηγόρος της 38χρονης κατηγορούμενης, Θέμης Κωντσιλίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, εξήγησε πως ορισμένες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι αληθείς και πως όσα έχουν ακουστεί αναφορικά με την ερωτική εμμονή της κατηγορούμενης δεν ισχύουν. Ο ίδιος διευκρίνισε πως η 38χρονη δεν έχει αναφέρει ποτέ ότι ο ξυλουργός τη βίασε.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό ανάμεσα στον 42χρονο και την κατηγορουμένη, που είχε σημειωθεί πριν από 15 χρόνια. Αυτό στάθηκε η αιτία να ταραχτεί πολύ η 38χρονη και τελικά να μην μπορέσει να το ξεπεράσει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα και στον γάμο της. Τέλος, ο κ. Κωντσιλίδης επεσήμανε πως μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια υπήρχε μία σειρά γεγονότων που επηρέασε την ψυχική κατάσταση της γυναίκας. «Είδα έναν άνθρωπο πολύ πιεσμένο ψυχικά», κατέληξε ο συνήγορος της κατηγορούμενης.

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 42χρονου

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του 42χρονου ξυλουργού, Αθ. Τάρτης, κάνει λόγο για ξεκάθαρο ερωτικό κίνητρο που οδήγησε στο σοκαριστικό έγκλημα. «Το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου πριν από δύο χρόνια προσπαθώντας να βρει λύσεις στις πιέσεις και τις απειλές που δεχόταν. Η κατηγορούμενη είχε μπει στη λογική ή θα σε έχω εγώ ή κανένας. Υπήρχε αυτό το μήνυμα στο κινητό του. Δεν είχαν ποτέ σχέση, απ’ ότι συμπεραίνω υπήρχε μία εμμονή, γιατί δεν υπήρχε ποτέ σχέση», είπε, ενώ αναφέρθηκε στην στενή σχέση που είχε ο σύζυγος της 38χρονης με το θύμα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο θέμα του βιασμού, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχουν στοιχεία για κάτι τέτοιο, καθώς αν ίσχυε θα είχε διακοπεί η φιλική σχέση των δύο ανδρών.

Ακόμη ο δικηγόρος εξήγησε ότι τα δύο ζευγάρια είχαν ομαλές σχέσεις τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο η ένταση αυξήθηκε μετά τον γάμο του θύματος το 2021. Σημείωσε ότι τότε είχε συμβουλέψει τον πελάτη του να μιλήσει στον σύζυγο της 38χρονης για την κατάσταση και πως όταν αυτό έγινε υπήρξε ψυχρό κλίμα ανάμεσα στους δύο άνδρες για περίπου έξι μήνες.

«Ενημερώθηκε η αστυνομία από αυτόπτες μάρτυρες που είδαν μπροστά στα μάτια τους να δολοφονείται ο άνθρωπος. Ο ένας μάρτυρας ήταν η σύζυγος του θύματος που παρακολουθούσε από το μπαλκόνι. Η φερόμενη ως δράστις ανέμενε τους αστυνομικούς, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και δεν θέλησε να μιλήσει στους αστυνομικούς», συμπλήρωσε από την πλευρά της, η εκρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Οι δηλώσεις των γονιών της

Την ώρα που η κοινωνία της Χαλκίδας προσπαθεί να συνέλθει από το αποτρόπαιο έγκλημα που έλαβε χώρα χθες το πρωί, με θύμα έναν 43χρονο ξυλουργό και θύτη μια 39χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, νέα στοιχεία έρχονται να ρίξουν -κατά τα φαινόμενα- φως στο ενδεχόμενο κίνητρο της δράστιδας.

Ειδικότερα, οι γονείς της 39χρονης που αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη, όχι μόνο διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι η κόρη τους παρενοχλούσε επί τρία χρόνια τον 43χρονο, αλλά υποστηρίζουν και πως η κόρη τους βασανιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς το θύμα την είχε βιάσει, κάτι που δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει!

Ο πατέρας και η μητέρα της δράστιδας μίλησαν αποκλειστικά στο Star, όπου και δήλωσαν ότι δεν περίμεναν ποτέ από εκείνη να σκοτώσει κάποιον. Αποκάλυψαν δε πως συναντήθηκαν μαζί της και ότι τούς ζήτησε συγγνώμη που τούς ταλαιπωρεί. Όπως αναφέρουν επίσης, η ίδια τούς εξομολογήθηκε ότι έφυγε από πάνω της μια πίεση τριών ετών, γιατί άκουγε ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος της.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα της 39χρονης, τα τελευταία τρία χρόνια η κόρη του άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. «Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται. Δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», είπε αρχικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ίδια έπεφτε θύμα κακοποίησης.

Κατόπιν, ο ίδιος αποκάλυψε πως η κόρη τους τούς είχε εξομολογηθεί πως έπεσε θύμα βιασμού από τον 43χρονο σε ένα γλέντι. «Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι».

«Σε μια συζήτηση ο γαμπρός μου μού είχε πει ότι αν δεν είχε παιδιά θα σκότωνε τον 43χρονο. Εγώ τον γνώριζα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι εκείνος με τον οποίο είχαν πρόβλημα η κόρη και ο γαμπρός μου. Υπάρχει ένα θύμα, είναι τραγικό, έχουν τη συμπόνια μου», είπε επίσης ο πατέρας της 39χρονης.

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This