«Πού είναι ο Μπάμπης;», φωνάζουν οικογένεια και πολίτες έξω από τα δικαστήρια Μεσολογγίου

O 50χρονος απολογείται με υπόμνημα

Must Read

Δεν αποφεύχθηκε τελικά η ένταση έξω από τα δικαστήρια στο Μεσολόγγι όπου απολογείται ο 50χρονος κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 4 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, έξω από το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, βρίσκεται πλήθος κόσμου οι οποίοι φωνάζουν «Πού είναι ο Μπάμπης». Ανάμεσά τους είναι η οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου και συγκεκριμένα η μητέρα και η αδερφή του, συγγενείς και άλλοι πολίτες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο 50χρονος μεταφέρθηκε περίπου στις 7 το πρωί στα δικαστήρια υπό μυστικότητα και κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας ώστε να αποφευχθούν επεισόδια και άλλες αντιδράσεις και απολογείται με υπόμνημα.

Τις τελευταίες μέρες έχει μεταφερθεί από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου σε τμήμα της ευρύτερης περιοχής.

Δείτε βίντεο έξω από το δικαστήριο:

 

Ο κρεοπώλης δεν έχει ομολογήσει τίποτα σχετικά με την υπόθεση. Οι έρευνες στρέφονται και στον 36χρονο φίλο του καθώς το κινητό του είχε στίγμα στο σημείο που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης.

Δείτε φωτογραφίες:

(πηγές φωτογραφιών: protothema.gr, newsit.gr, tempo24news.gr)

Τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Μεσολογγίου ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα κατηγορούμενος για την μυστηριώδη εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου ο οποίος ακόμα δεν έχει εντοπιστεί από τις 4 Ιανουαρίου που χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο κατηγορούμενος δεν έχει ομολογήσει τίποτα ενώ η οικογένεια του Μπάμπη περιμένει με αγωνία μία του λέξη για να μάθει πού είναι ο άνθρωπος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24news.gr, νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε από το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου στα δικαστήρια.




Έξω από το δικαστικό μέγαρο έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα προκειμένου να αποφευχθούν οι έντονες αντιδράσεις από την οικογένεια του αγνοούμενου, συγγενείς του και άλλους πολίτες. Συγκεκριμένα, πέριξ του δικαστικού μεγάρου υπάρχει έντονη η παρουσία της Αστυνομίας ενώ έχουν τοποθετηθεί και κάγκελα ώστε ο κόσμος να μην μπορεί να φτάσει πολύ κοντά στο κτίριο.




Δείτε φωτογραφίες έξω από τα δικαστήρια:

(πηγή φωτογραφιών protothema.gr)

(Πηγή φωτογραφίας newsit.gr)
(πηγή φωτογραφίας newsit.gr)

Οι έρευνες συνεχίζονται

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι, 18 ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων πλαισιώνει πλέον την επιχείρηση που έχει στηθεί, προκειμένου να εντοπιστούν έστω ανθρώπινα υπολείμματα, ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί στη λιμνοθάλασσα, με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου να κάνει λόγο για μία δύσκολη περιοχή.

«Η περιοχή που ψάχνουμε είναι δύσκολη. Δεν υπάρχει μόνο στεριά, υπάρχουν πολλά σημεία με νερό και βάθος. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος εάν είναι μέσα στο νερό. Οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία, υπάρχουν σημεία που οι αστυνομικοί έχουν πάρει χώμα και το έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια», είπε αρχικά η κυρία Δημογλίδου.

Την ίδια στιγμή ο κρεοπώλης διατηρεί την ίδια στάση και δεν έχει ομολογήσει τίποτα σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου άνδρα. «Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν αυτόν τον άνθρωπο ως δράστη», σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

«Σημαντικό να βρεθεί το όπλο»

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, έκανε σαφές πως την ημέρα της εξαφάνισής του ο Μπάμπς είχε πάρει μαζί του το κυνηγετικό του όπλο, το οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

«Το όπλο, προφανώς, ο δολοφόνος το έβαλε εκεί που έβαλε και τον Μπάμπη, ή μπορεί σε κάποιο άλλο σημείο. Είναι σημαντικό να βρεθεί, είναι πιο εύκολο να βρεθεί από ένα πτώμα. Στο Μεσολόγγι έχουν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις ψαριών, γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι τον έριξε στη λιμνοθάλασσα και τον τρώνε τα ψάρια», τόνισε, ενώ εκτίμησε πως ο 50χρονος κρεοπώλης δεν «σπάει» τη σιωπή του, επειδή δεν έχει βρεθεί το πτώμα.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ο κρεοπώλης, που κρατείται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This