Προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του Μπάμπη ο χασάπης – Είχαν βάλει πέτρες πάνω στον νεκρό

Σφίγγα ο κρεοπώλης! Αρνείται ότι σκότωσε τον 31χρονο

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα σε βαλτώδη περιοχή στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος δεν έβγαλε «άχνα» για το έγκλημα και αρνείται ότι εκείνος σκότωσε τον 31χρονο Μπάμπη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μετά από τη συνάντησή τους, πριν από 18 ημέρες.




Μετά το πέρας της απολογίας του και ενώ είχε προηγηθεί ο εντοπισμός της σορού του 31χρονου από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ο 50χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού.  Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 50χρονου κρεοπώλη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο.




Την πρώτη μακροσκοπική εξέταση από τον ιατροδικαστή περιμένουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την περιοχή όπου βρέθηκε η σορός του άνδρα, σε θέση πρηνηδόν, σε βαλτώδη περιοχή με καλαμιές, ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου. Το συγκεκριμένο σημείο είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων.

Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε το πτώμα




Η σορός βρέθηκε κατά την διάρκεια ερευνών από πραγματογνώμονα που είχε οριστεί, με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου. Σύμφωνα με πηγές, ο δράστης φέρεται να τοποθέτησε πέτρες και άλλα αντικείμενα πάνω στον νεκρό, προκειμένου να βυθιστεί κάτω από το νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός φέρεται να ανήκει στον 31χρονο που αγνοείται από την 4η Ιανουαρίου, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το μπουφάν και τα ρούχα που φορούσε. Ωστόσο, σύμφωνα με το ΑΠΕ, αναμένονται οι διαδικασίες ταυτοποίησης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μετά την μεταφορά της σορού στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, όπου θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία-νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών του θανάτου.




Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον χώρο όπου βρέθηκε η σορός, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες, για τον εντοπισμό ευρημάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν εντοπιστεί μέχρι αργά το απόγευμα, κάποιο όπλο ή κινητό τηλέφωνο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This