Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου!

Εντοπίστηκε από εθελοντές στην περιοχή Ευαγγελίστρια, εκεί όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του

Must Read

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς μετά τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι υπήρξε ένα «σημαντικό εύρημα», συγγενείς του αγνοούμενου που συμμετείχαν στις έρευνες δήλωσαν πως βρέθηκε η σορός του!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, κάποιος από τους εθελοντές που συμμετέχουν στις έρευνες στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, στην περιοχή Ευαγγελίστρια -εκεί, δηλαδή, όπου στις 4 Ιανουαρίου είχαν χαθεί τα ίχνη του Μπάμπη και είχαν εστιαστεί σήμερα οι έρευνες με τα τρία ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά- ακούστηκε να φωνάζει «το βρήκα», με αποτέλεσμα στο σημείο να υπάρξει έντονος «αναβρασμός». Πράγματι διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για σορό άνδρα, με δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας να σπεύδουν επί τόπου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αυτή ανήκει στον 31χρονο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λίγο πριν τις 17:00 φέρεται να επιβεβαιώθηκε πως η σορός ανήκει όντως στον Μπάμπη Κούτσικο. Στο σημείο μεταβαίνει και ιατροδικαστής.

Τα ρούχα στη σορό αναμένεται να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του άνδρα, και στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί οριστικά και αμετάκλητα πως πρόκειται για τον Μπάμπη Κούτσικο, αυτό θα σημαίνει πως υπάρχει και επίσημα έγκλημα και άρα θα «δέσουν» οι κατηγορίες κατά του 50χρονου κρεοπώλη. Η περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός είναι βαλτώδης και βρίσκεται κοντά στο παρατηρητήριο της Κλείσοβας, νησίδας στη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου στον Πατραϊκό Κόλπο, η οποία τοποθετείται περίπου δύο χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μεσολογγίου.

Στο μεταξύ, σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίστηκαν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, μόλις έγινε γνωστή η πληροφορία ότι βρέθηκε η σορός του 31χρονη. «Το παιδί μου» ούρλιαξε με όλη της τη δύναμη η μητέρα του Μπάμπη και κόντεψε να λιποθυμήσει. 

Η μητέρα και η αδερφή του Μπάμπη βρέθηκαν για μια ακόμη ημέρα έξω από τα δικαστήρια στο Μεσολόγγι, όπου συνεχίζεται από το πρωί η μαραθώνια απολογία του 50χρονου κρεοπώλη, βασικού υπόπτου για τη δολοφονία του, απατώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Τού είχε δανείσει κοντά έναν χρόνο. Όλα μαζί, μαζεμένα 17.000 ευρώ. Τα 7.000 ευρώ είναι μέσω e-banking, περασμένα φαίνονται, τα άλλα είναι στο χέρι λογικά. Είχε αυτό το “κακό”. Έχει ένα τετράδιο που τα σημείωνε όλα, τα πάντα. Είχε πολλά ονόματα μέσα, που τού χρωστάνε λεφτά. Έπρεπε να έχει 60-70.000…», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του 31χρονου στην εκπομπή «Live News».
Τη σορό, που, όπως ήταν φυσικό, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, εντόπισε ο Ευάγγελος Αλεξανδρής, επικεφαλής της ομάδας Anubis Cold Case Κ9 team με τον σκύλο ΕΚΟ.

Ο Μπάμπης Κούτσικος εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, με τον 50χρονο κρεοπώλη να είναι, κατά τα φαινόμενα, ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό, καθώς φέρεται να τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε σημείο που του ζήτησε ο 31χρονος. Οι αντιφάσεις του και τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της έρευνας, σύντομα τον έφεραν «με την πλάτη στον τοίχο» και, τελικά, οδήγησαν στη σύλληψή του, καθώς τού ασκήθηκε από τις Αρχές ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σημειώνεται πως για την αποφυγή επεισοδίων, ο 50χρονος συλληφθείς τα τελευταία 24ωρα μεταφέρθηκε από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου σε ΑΤ της ευρύτερης περιοχής.
Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This