Χαλκίδα: Σοκάρει η περιγραφή μάρτυρα για την δολοφονία του 43χρονου: «Τον μαχαίρωνε με μανία!»

Βρίσκεται σε καραντίνα καθώς δεν έχει κάνει το εμβόλιο

Must Read

Συγκλονίζει η περιγραφή ενός πολίτη ο οποίος είδε με τα μάτια του την φρικτή δολοφονία του 43χρονου Σάκη το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην Χαλκίδα από μια 39χρονη η οποία έχει οδηγηθεί στην φυλακή.




Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ενώ κατευθυνόμουν με το αυτοκίνητό μου στην οδό Μαργαρίτη προκειμένου να βγω στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, είδα μέσα στο δρόμο και ακριβώς πίσω από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας μία γυναίκα και έναν άντρα να βρίσκονται πεσμένοι στο οδόστρωμα και να παλεύουν.

Συγκεκριμένα η γυναίκα ήταν από κάτω και ο άντρας από πάνω. Παρατηρώντας καλύτερα είδα ότι η γυναίκα κρατούσε ένα μαχαίρι και μαχαίρωνε συνεχώς στον άντρα από την αριστερή του πλευρά στο λαιμό στο κεφάλι και στο σώμα του.

Τότε κάλεσα αμέσως το ΕΚΑΒ, επειδή όμως είχε αναμονή η γραμμή κάλεσα την αστυνομία και τους είπα τι συμβαίνει. Εγώ φώναξα από μακριά στη γυναίκα να σταματήσει αλλά αυτή φαινόταν να μην ακούει τίποτα.




Η γυναίκα συνέχιζε να μαχαιρώνει τον άντρα ως που αυτός σταμάτησε να κινείται και τότε αυτή τον κλώτσησε, ανέβηκε στο σώμα του και τον μαχαίρωνε με μανία κρατώντας το μαχαίρι ανάποδα. Όταν σταμάτησε, κάρφωσε το μαχαίρι που κρατούσε στην αριστερή ωμοπλάτη του άντρα και πήγε και έκατσε στο πεζοδρόμιο.

Εγώ δεν πλησίασα στο σημείο φοβούμενος γιατί σωματική μου ο ακεραιότητα. Έμεινα όμως εκεί και περίμενα την αστυνομία ώσπου μετά από λίγα λεπτά ήρθε η ομάδα ΔΙΑΣ.

Τότε είπα στους αστυνομικούς που ήρθαν ότι η γυναίκα αυτή ήταν που μαχαίρωσε τον άντρα που βρισκόταν στο οδόστρωμα. Πλησιάζοντας στο σημείο που βρισκόταν η γυναίκα και ο άντρας άκουσα τον κινητήρα από ένα λευκό βαν να είναι αναμμένος και υπέθεσα ότι ανήκει σε κάποιον από τους δύο.

Όσον αφορά την ταυτότητά τους, τα άτομα δεν τα είχα ξαναδεί και ούτε τα γνωρίζω. Από όσο θυμάμαι η γυναίκα ήταν πολύ αδύνατη και κοντή ο άντρας φορούσε ρούχα εργασίας».

Σε καραντίνα η 39χρονη

Σε καραντίνα περνά τις πρώτες μέρες της φυλάκισης της στον Κορυδαλλό η 39χρονη καθώς δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να υποβληθεί σε τεστ για τον covid.

Η δράστιδα πήγε επίσης για εξέταση στο ψυχιατρείο καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με το newsit.gr, δεν της χορηγήθηκε κάποια αγωγή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 39χρονη βρίσκεται σε ένα δικό της κόσμο και δεν έχει επαφές με άλλες συγκρατούμενες. Έχει ήδη δεχθεί ένα επισκεπτήριο από δικούς της ανθρώπους οι οποίοι της έφεραν προσωπικά είδη.

Δείτε επίσης:

Χαλκίδα: Τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 43χρονου Σάκη αναλαμβάνει ο Δημήτρης Σούρας

Φονικό στη Χαλκίδα: Ξέκοψα με το θύμα όταν κατάλαβα ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους – Όσα είπε στην κατάθεσή του ο σύζυγος της 39χρονης

Ανατριχιαστικά τα λόγια της 39χρονης που σκότωσε τον 43χρονο στη Χαλκίδα: «Τον μαχαίρωνα από αντίδραση!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This