Στο «κόκκινο» η κίνηση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου – Καθυστερήσεις 30 λεπτών

Κυκλοφοριακό «χάος» σε Κηφισίας, Αττική Οδό και Κηφισό - Δείτε πού αλλού καταγράφονται καθυστερήσεις

Must Read

Αρχή της εβδομάδας και οι οδηγοί που κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου πρέπει να οπλιστούν με…υπομονή, αφού τα προβλήματα είναι αρκετά και οι καθυστερήσεις μεγάλες λόγω της κίνησης.

Η μη λειτουργία ορισμένων φαναριών στη διασταύρωση της Καισαριανής και στη διασταύρωση του Βύρωνα, έχουν προκαλέσει ένα «χάος», ενώ στη λεωφόρο Κατεχάκη παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις. Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση σε Λ. Κηφισίας, Αλεξάνδρας και Κηφισό.

Παράλληλα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία Αθηνών, αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτήν την ώρα στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος), στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη – έξοδος), στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά και στην Λεωφόρο Σχιστού – Σκαραμπαγκά

Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα. Πιο αναλυτικά, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο παρατηρούνται καθυστερήσεις 10 λεπτών στο ύψος Μεταμόρφωση – Κύμης, καθυστερήσεις 15-20 λεπτών στην έξοδο για Λαμία. Παρόμοια είναι και η εικόνα στο ρεύμα προς Ελευσίνα, αφού παρατηρούνται καθυστερήσεις 30 λεπτών στο ύψος Κάντζα – Κηφισίας και καθυστερήσεις 35 λεπτών στο ύψος Αγ. Παρασκευή – Κηφισίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This