Φωτογραφία-ντοκουμέντο με τον Πολυχρονόπουλο να παίζει φρουτάκια

Must Read

Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο έρχεται να επιβεβαιώσει την συνήθεια του Κώστα Πολυχρονόπουλου, ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» να τζογάρει, την ώρα που η κοινωνία σαστίζεται από την έρευνα σε βάρος του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από λίγο καιρό σε πρακτορείο στον Κεραμεικό, όπου φέρεται να σύχναζε ο κ. Πολυχρονόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απάτη, από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές ∆ραστηριότητες.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο που έφερε στο φως η εκπομπή Livenews διακρίνεται ο μάγειρας της κοινωνικής κουζίνας να παίζει φρουτάκια έχοντας δίπλα του καφέ και τσιγάρα. Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στην εκπομπή, ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» έπαιζε συχνά σε  πρακτορεία, με πολλούς να τον έχουν συναντήσει σε πρακτορείο στη Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά και σε άλλο στο Αιγάλεω, όπου ο ίδιος φέρεται να έπαιζε μεγάλα χρηματικά ποσά.




Νωρίτερα ιδιοκτήτης πρακτορείου μίλησε στην εκπομπή Tlive σημειώνοντας ότι «αυτός ο άνθρωπος έπαιζε» και ότι «ήταν καλός παίκτης»: «Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε. Δεν ήταν ότι του έδινα εγώ κάποια χρήματα. Έπαιζε κάποια παιχνίδια και πλήρωνε με την κάρτα του. Δεν του έχω κάνει κάποια εξυπηρέτηση. Δεν μπορώ να θυμηθώ, αν εξυπηρετήθηκε έτσι. Πάντα όταν βγάζει κάποιος κάποια χρήματα παραπάνω, μπορεί να γίνει έτσι. Ήταν πελάτης μας. Έπαιζε κάποια ποσά. Ήταν ένας καλός παίκτης» ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή.







Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This