Ηλικιωμένος έκοψε τη μύτη καφετζή με… σκεπάρνι

Στο καφενείο επικράτησε πανικός

Must Read

Δεν «σήκωσε» τα πειράγματα που του έκαναν οι θαμώνες ενός καφενείου στο χωριό Κάτω Τρίτος στην περιοχή Ευεργέτουλα της Λέσβου ένας ηλικιωμένος συντοπίτης τους και πήρε την εκδίκησή του κόβοντας τη μύτη του καφετζή με ένα σκεπάρνι!

Ο ηλικιωμένος, που δεν έχει οικογένεια, ήταν στο καφενείο, όμως οι υπόλοιποι θαμώνες τον πείραζαν λέγοντάς του ότι θα τον παντρέψουν. Εκείνος, όμως, δεν το βρήκε αστείο κι έγινε… πυρ και μανία. Ετσι, πήγε στο σπίτι του, πήρε ένα σκεπάρνι και επέστρεψε στο καφενείο.

Εκεί ο ηλικιωμένος, σαν άλλος Γαρδέλης στα «Τσακάλια», ο οποίος μπήκε στην καφετέρια με την αλυσίδα στα χέρια και είπε τη γνωστή ατάκα, έβγαλε το εργαλείο από το μπουφάν του και χτύπησε στο πρόσωπο τον καφετζή, ακρωτηριάζοντας τη μύτη του!

Στο καφενείο επικράτησε πανικός και τα γέλια πάγωσαν. Ο άτυχος καφεπώλης μεταφέρθηκε αιμόφυρτος και σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου χειρουργήθηκε και παρέμεινε για νοσηλεία.

Ο ηλικιωμένος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Γέρας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο οξύθυμος ηλικιωμένος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ για την πράξη του θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Το σίγουρο είναι πως ο καφετζής, που θα ταλαιπωρηθεί αρκετά, δεν θα επιτρέψει στο μέλλον… πειράγματα στο καφενείο του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This