Χειροπέδες σε αλλοδαπή που έκρυβε 432 προφυλακτικά

Must Read

Τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής θα μπορούσε να έχει εξοπλίσει μια αλλοδαπή γυναίκα, η οποία συνελήφθη από τις Αρχές καθώς έκρυβε στο σπίτι της περισσότερα από 400… προφυλακτικά! Η ίδια εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών αλλά και κλοπές, με την πολυσέλιδη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της να διαβιβάζεται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν στη διάθεσή τους πληροφορίες για τις «δουλειές» της αλλοδαπής γυναίκας κι έτσι πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι της, σε περιοχή της Ζακύνθου. Εκεί, βρήκαν και κατάσχεσαν 432 προφυλακτικά, δύο κάμερες καταγραφής, επτά ναρκωτικά χάπια χωρίς τη σχετική ιατρική συνταγή, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τέσσερις τράπουλες, 91 μάρκες, ζάρια, 1.030 ευρώ, νομίσματα διαφόρων χωρών, δύο τάμπλετ, ένα λάπτοτ, μία φωτογραφική μηχανή, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, καθώς και μία ταμειακή μηχανή.

Τα ευρήματα αυτά στρέφουν την προανάκριση σε τυχόν εμπλοκή της γυναίκας στη διακίνηση ναρκωτικών, στις κλοπές και στην αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, μέχρι στη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών και την… πορνεία!

Ως εκ τούτου οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ερευνούν την προέλευσή τους, ενώ η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εξετάζουν εξονυχιστικά τρία τετράδια με ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι της, ώστε να διακριβωθεί σε πόσες παράνομες δουλειές εμπλέκεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This