Η στιγμή που δίνουν στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο χρήματα από δωρεές για να μη γίνει έξωση στην Κοινωνική Κουζίνα

Πού κατέληξαν τα χρήματα κανείς δεν ξέρει

Must Read

Με εντελώς διαφορετικό «μάτι» βλέπει κανείς σήμερα ένα βίντεο από το παρελθόν με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο στον οποίο δίνουν ένα γυάλινο βάζο το οποίο έχει μέσα χρήματα από δωρεές.

Ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» που για χρόνια μαγειρεύει για άτομα που έχουν ανάγκη κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ότι χρησιμοποιούσε χρήματα για να τζογάρει από τις σημαντικές δωρεές που γίνονται από επώνυμους και ανώνυμους ανθρώπους για να συνεχίσει την δραστηριότητα της κοινωνικής κουζίνας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», τα χρήματα που εμφανίζονται στο βίντεο συγκεντρώθηκαν σε δράση που έγινε σε μεγάλη πόλη της περιφέρειας. Στο βίντεο ο κ. Πολυχρονόπουλος υποστηρίζει πως με αυτά τα χρήματα θα αποφευχθεί η έξωση που αντιμετώπιζε τότε η Κοινωνική Κουζίνα η οποία έφτανε τις 3000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή με την υπόθεση του ξεπλύματος να έχει σοκάρει το πανελλήνιο κανείς δεν γνωρίζει πού κατέληξαν αυτά τα χρήματα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Πολυχρονόπουλος: «Ούτε σεντ δεν έχω πάρει από τον “Άλλο Άνθρωπο” για προσωπική χρήση»

«Έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ στον τζόγο» – Νέα μαρτυρία για τον Πολυχρονόπουλο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This