«Έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ στον τζόγο» – Νέα μαρτυρία για τον Πολυχρονόπουλο

Τι αποκαλύπτουν θαμώνες πρακτορείων που έβλεπαν τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας να τζογάρει

Must Read

Συστηματικά φέρεται ότι τζόγαρε ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος άνθρωπος», σύμφωνα με νέες μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, την ώρα που αναμένεται να δούμε καταιγιστικές εξελίξεις μετά από το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες για τα χρήματα λάμβανε ως δωρεά η οργάνωση και κατέληγαν σε λογαριασμούς συνεργατών του Κώστα Πολυχρονόπουλου, ο οποίος ελέγχεται για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μετά από τον ιδιοκτήτη πρακτορείου που χθες αποκάλυψε στον Alpha ότι ο Κ. Πολυχρονόπουλος έπαιζε σημαντικά ποσά και ήταν μάλιστα και «καλός παίχτης», σήμερα μια νέα μαρτυρία από θαμώνα που υποστηρίζει ότι συναντούσε συχνά τον ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου» έρχεται να επιβεβαιώσει το πάθος του για τα τυχερά παιχνίδια.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα υποστηρίζει ο θαμώνας, ο Πολυχρονόπουλος όχι μόνο έπαιζε μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά έχει χάσει και περίπου 1,5 εκατ. ευρώ: «Καθημερινά τον έβλεπα. Έπαιζε εδώ από το 2012. Άλλοτε μόνος του και άλλοτε με μια ξανθιά. Έβαζε 3.000 ευρώ, έπαιρνε 2.000 ευρώ στο χέρι και τα 1.000 τα έπαιζε στα μηχανάκια κάθε μέρα. Από τότε που τον ξέρω εγώ έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ. Έπαιζε 2 ευρώ το πάτημα, το μέγιστο ποντάρισμα του μηχανήματος».




Άλλος θαμώνας αναφέρει ότι ο ίδιος ο Πολυχρονόπουλος θεωρούσε ότι διαχειρίζεται σωστά τα χρήματα και ότι μπορούσε να παίζει τα ποσά που… «περίσσευαν»: «Κανονικά ερχόταν, όχι καμουφλαρισμένος. Είχε την εντύπωση, πιστεύω εγώ, ότι αυτή την υπηρεσία που πρόσφερε για τους πεινασμένους, ότι τα διαχειριζόταν σωστά… Και τα ποσά που περίσσευαν τα έπαιζε» ανέφερε ο μάρτυρας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Πολυχρονόπουλος έκανε… ολόκληρο ταξίδι προκειμένου να παίξει στο συγκεκριμένο πρακτορείο στη Γλυφάδα, όπου σύχναζε.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This