Αίρεται η υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Αττική – Νέα ψυχρή εισβολή το Σαββατοκύριακο

Πότε έρχονται οι Αλκυονίδες

Must Read

Μετά το φιάσκο με τα χιόνια που δεν ήρθαν, αίρεται το μέτρο της υποχρέωσης εφοδιασμού με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλων σχετικών μέσων στο οδικό δίκτυο της Αττικής, εξαιτίας της κακοκαιρίας Αυγή, μετά από εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, αίρεται ο υποχρεωτικός εφοδιασμός των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, για το σύνολο του οδικού δικτύου του Νομού Αττικής.

Νέο κύμα κακοκαιρίας

Στο μεταξύ, ωστόσο, ο χειμώνας δεν έχει φύγει ακόμα.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, αύριο και την Παρασκευή ο καιρός θα βελτιωθεί και θα περιοριστεί το κρύο καθώς η θερμοκρασία θα ανέβει.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα σημειωθεί ακόμα μια κακοκαιρία με τον «υδράργυρο» να κάνει εκ νέου «βουτιά» και άλλα έντονα φαινόμενα.

Ωστόσο, από την ερχόμενη Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου έρχονται οι Αλκυονίδες μέρες με τον υδράργυρο να φτάνει εκ νέου τους 18 βαθμούς Κελσίου καθώς την χώρα μας θα «επισκεφτούν» θερμές αέριες μάζες από την δυτική Ευρώπη!

Δείτε βίντεο:







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This