Υπόθεση Πολυχρονόπουλου: Ελέγχονται τέσσερις λογαριασμοί με 1 εκατ. ευρώ – Ποια είναι η ξανθιά γυναίκα που τον συνόδευε στα τυχερά παιχνίδια;

Μαρτυρίες για την συγκέντρωση χρημάτων: «Έβγαινε με μια κατσαρόλα να μαζέψει χρήματα»

Must Read

Νέα στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τα χρήματα από τις δωρεές που γίνονταν από πρόσωπα για την υποστήριξη της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», στο στόχαστρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες βρίσκονται όχι δύο, αλλά τέσσερις λογαριασμοί που ανήκουν σε δύο συγγενικά του πρόσωπα.

Από το 2020 μέχρι την στιγμή που βγήκε το πόρισμα της Αρχής, από τους συγκεκριμένους λογαριασμούς διακινήθηκε περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ! Σύμφωνα με όσα είχε υποστηρίξει ο κ. Πολυχρονόπουλος έμπαιναν περισσότερα χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς για να γίνεται πιο εύκολα ανάληψη μετρητών καθώς σε άλλους δεν γινόταν λόγω ορίου.

Δείτε βίντεο:




«Είδαμε ότι κάτι δεν πάει καλά»

Στην εκπομπή μίλησε ένα άτομο που γνώριζε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και είπε ότι έβγαινε με κατσαρόλα για να μαζέψει χρήματα, αλλά στη συνέχεια διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Εγώ τον ήξερα, πήγαινα εκεί σε ένα μαγαζάκι, στο μαγαζί αυτό ερχόταν με μία κατσαρόλα με αλουμινόχαρτο με μία τρύπα, το είχε κάνει σαν κουμπαρά και έριχνε λεφτά ο κόσμος εκεί μέσα. Έβγαινε με μία κατσαρόλα στην αρχή και ζήταγε λεφτά ότι μέσω αυτού που έχει το μαγαζί, για έναν άνθρωπο, για έναν φίλο του που έχει πρόβλημα. Την άλλη μέρα, για έναν φίλο του, πάλι που είχε ατύχημα, μετά για έναν φίλο του που ήταν στο εξωτερικό και είχε πάλι πρόβλημα. Στην αρχή βάζαμε και εμείς κανένα ψιλό. Έτσι μετά είδαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Τον είχαμε πετύχει μετά που βγήκε έξω σε αυτόν που είχε το μαγαζί και λέει: “αν μου δώσεις το αμάξι, θα σου δώσω εγώ βενζίνη, θα σου βάλω εγώ”….

Έλεγε για έναν φίλο του που έχει χτυπήσει, είναι στο νοσοκομείο. Μετά μας έλεγε: “ένας φίλος μας είναι στο εξωτερικό, μαζεύουμε λεφτά” και τέτοια πράγματα. Μετά τον βλέπαμε σε ένα κτίριο, μετά είχε ξεκινήσει και καλά να μαγειρεύει, τότε που ξεκινούσε τον “άλλο άνθρωπο”. Τον βλέπαμε εκεί σε ένα κτίριο, μάζευε, όσους μπορούσε εκεί πέρα και καλά να μαγειρεύουν για να δίνουν στον κόσμο, στους φτωχούς, σε αυτούς που δεν έχουν λεφτά και ζήταγε μετά από τον κόσμο λεφτά για ενοίκια.

Ο κόσμος τον βοηθούσε και μοίραζε σκέτο ρύζι με μακαρόνια με σάλτσα. Λέγαμε: “αφού τόσα λεφτά ζητάει, βγάλε και κανένα κρέας να φάει ο κόσμος, όχι μόνο μακαρόνια με σάλτσα”. Στο Facebook τον παρακολουθούσαμε, στα social ότι ζητούσε λεφτά γιατί δεν έχει ρεύμα και λέγαμε που πάνε τα λεφτά που δίνει ο κόσμος αφού ζητάει τόσα λεφτά. Μετά τον είχανε διώξει από εκεί. Αναρτούσε στα social – στο facebook συγκεκριμένα – ότι είχε βρει έναν χώρο κάπου στον Κεραμικό ότι “βρήκαμε χώρο, ζητάμε τόσα λεφτά, χρειαζόμαστε για τα ενοίκια, βάλτε λεφτά” και μετά έλεγε: “έχει μαζευτεί το ποσό”. Τελικά τον είχαν διώξει από εκεί, έφυγε και από εκεί. Αφού είχαν μαζευτεί τα λεφτά πώς τον είχαν διώξει από εκεί;».

Δείτε βίντεο:




Η ξανθιά σκηνοθέτις

Στο μεταξύ μέσα από φωτογραφία που έδειξε η εκπομπή από το 2019 φαίνεται ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας να έχει πάει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών. Ωστόσο, δεν είναι μόνος του αλλά έχει παρέα μια ξανθιά γυναίκα η οποία επίσης παίζει στα «φρουτάκια».

Η συγκεκριμένη κυρία προέρχεται από τον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο, είναι σκηνοθέτις και φέρεται να ήταν εθελόντρια στο «Άλλο Άνθρωπο».  Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν τα χρήματα με τα οποία παίζει και η ίδια είναι από τις δωρεές.

Όπως ανέφερε άτομο που τον είδε μέσα στο κατάστημα ο ίδιος και η ξανθιά γυναίκα έπαιζαν μεγάλα χρηματικά ποσά: «Έβλεπα τον ”Άλλο Άνθρωπο”, ερχόταν με αυτή, είχε ξεκινήσει σε καθημερινή βάση και παίζανε με τις ώρες. Κάθονταν πάνω από 2 – 3 ώρες. Τα παίζανε όλα, 2 ευρώ και πάνω, όλα φουλ και οι δυο τους μαζί. Έβγαζε και πήγαινε αυτή συνέχεια του ζήταγε λεφτά γιατί έχανε και έβγαζε πακέτο με 50ρικα. Την ημέρα πρέπει να παίζανε πάνω από χιλιάρικο. Πάνω από 1.00 ευρώ».




Μιλώντας στην εκπομπή Tlive η γυναίκα έσπασε την σιωπή της.

«Δεν έχω να σας πω κάτι. Για να μην σας απαντάω, δεν ξέρω τίποτα. Αν πήγα μια φορά με τον κύριο Πολυχρονόπουλο κάπου, πάρτε τον κύριο Πολυχρονόπουλο να σας εξηγήσει ο ίδιος. Εγώ και ο άνδρας μου είμαστε χρόνια εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας. Αν μία φορά βρεθήκαμε με τον κύριο Πολυχρονόπουλο, μπορούμε να βρεθούμε οπουδήποτε τόσα χρόνια».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Ολόκληρο το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Δείτε τον Πολυχρονόπουλο να παίζει στις «Οικογενειακές Ιστορίες», σε επεισόδιο για τον τζόγο

Απέλυσαν τον Πολυχρονόπουλο γιατί έπαιζε online καζίνο και έπαιρνε τηλέφωνα σε «090» – «Είναι επικίνδυνος»

Η στιγμή που δίνουν στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο χρήματα από δωρεές για να μη γίνει έξωση στην Κοινωνική Κουζίνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This