Καταγγελία «φωτιά» για τον Πολυχρονόπουλο: «Έδινε τα πράγματα που έφερναν πολίτες σε πακιστανικό μαγαζί»

Έστηνε «κουμπαράδες» μέχρι και σε κηδείες - Πού να πήγαν τα 100 ευρώ που έδωσε ο μικρός Δημητράκης για την ενίσχυση της δομής;

Must Read

Ο «ασκός του Αιόλου» έχει ανοίξει για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο από την στιγμή που βγήκε το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από  Εγκληματικές Δραστηριότητες η οποία τον κατηγορεί για ξέπλυμα χρήματος.

Πρώην εθελοντής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» αποκαλύπτει πολλά για τις δραστηριότητες του ιδρυτής της και για τον τρόπο που διαχειριζόταν τα προϊόντα που προορίζονταν για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αλλά και τα χρήματα.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive ο κ. Γιώργος αποκάλυψε πως οι εθελοντές μπορούσαν να πάρουν πράγματα από όσα πήγαινε ο κόσμος ενώ ο Πολυχρονόπουλος ενίσχυε με αυτά πακιστανικό μαγαζί, το οποίο τα πουλούσε!

«Οι αποθήκες άδειαζαν μέσα σε λίγα λεπτά αφότου γέμιζαν. Πολλά πράγματα τα έδινε σε έναν Πακιστανό που είχε κατάστημα», δήλωσε ο πρώην εθελοντής.

Μάλιστα, σε μια περίπτωση, άφησε πανάκριβες παιδικές τροφές να λήξουν στα ράφια της αποθήκης και δεν τις έδωσε σε άτομα που τις είχαν ανάγκη γιατί δεν τις πήρε το πακιστανικό μαγαζί!

Σχετικά με τον τζόγο, ο κ. Γιώργος είπε πως ήταν γνωστή η «αρρώστια» που είχε.

Δείτε βίντεο:




 

Στην εκπομπή έγιναν και άλλες σοβαρές αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, από το 1.5 εκατομμύρια ευρώ που αφορούσαν τις δωρεές και υπήρχαν στους λογαριασμούς του ιδίου και συγγενικών του προσώπων, οι 600.000 πήγαν σε διαδικτυακούς λογαριασμούς τζόγου!

Παράλληλα, ο «Άλλος Άνθρωπος» έστηνε κουμπαράδες μέχρι και σε εκκλησίες όταν γινόταν κάποια κηδεία και τα χρήματα πήγαιναν στους λογαριασμούς του Πολυχρονόπουλου ή συγγενικών του προσώπων.

Τέλος, τον «Άλλο Άνθρωπο» είχε ενισχύσει μέχρι και ένα μικρό παιδί που έστειλε τα χρήματα που είχε μαζέψει από τα κάλαντα για την ενίσχυση της δομής. Ποιος ξέρει τώρα που θα πήγαν αυτά τα λεφτά…




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This