Πασίγνωστος ηθοποιός κατέθεσε υπέρ κατηγορούμενου για τους βιασμούς της 12χρονης στον Κολωνό

Κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης ενός εκ των 26 κατηγορουμένων

Must Read

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι γνωστός ηθοποιός κατέθεσε στη δίκη για τους βιασμούς της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Πρόκειται για πολύ γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης και του θεάτρου, ο οποίος κατέθεσε υπέρ ενός εκ των 26 κατηγορουμένων στην υπόθεση που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ηθοποιός δεν παρέστη την πρώτη φορά στη δίκη, επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο χθες έδωσε το παρών στο δικαστήριο, καταθέτοντας ως μάρτυρας υπεράσπισης για έναν από τους άντρες που κατηγορούνται ότι βίασαν επ’αμοιβή το ανήλικο κορίτσι που είχε πέσει θύμα του Ηλία Μίχου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έγινε βίαιη προσαγωγή στον αδερφό της 12χρονης προκειμένου να καταθέσει, καθώς ο ίδιος δεν επιθυμούσε να βρεθεί στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη δίκη κλήθηκε να καταθέσει και ένας μάρτυρας, ο οποίος είχε επικοινωνία με την θεία του κοριτσιού που αποκάλυψε την υπόθεση. Το πρόσωπο αυτό κλήθηκε να καταθέσει μετά από αίτημα του Μίχου, το οποίο έγινε δεκτό. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει κληθεί ξανά για κατάθεση από τις αρχές, ούτε στο προανακριτικό στάδιο.

Τέλος, κλήθηκε για κατάθεση μάρτυρας «κλειδί», χάρη στον οποίο άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και ενημέρωσε τη θεία της ανήλικης. Ο εν λόγω μάρτυρας βρέθηκε στη δίκη, κατόπιν αιτήματος του βασικού κατηγορούμενου, το οποίο και έγινε ομόφωνα δεκτό.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε κληθεί ούτε προανακριτικά ούτε ανακριτικά για κατάθεση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This