Πρώην εθελοντής του «Άλλου Ανθρώπου» καταγγέλει απειλές – Νέες αποκαλύψεις για τον τζόγο και την πώληση προϊόντων στη Ρουμανία!

Αμφισβητεί τους εθελοντές που μίλησαν ο συνήγορός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

Must Read

Ξεφεύγει, όπως φαίνεται η κατάσταση με την υπόθεση της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» και του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος.

Συγκεκριμένα, ένας πρώην εθελοντής που έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα είδε και βίωσε στην δομή καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές! Το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε μιλήσει για ένα περιστατικό κατά το οποίο του είχαν ζητήσει να τραβήξει 7.500 ευρώ από λογαριασμό για να πάνε οι υπεύθυνοι της δομής στα μπουζούκια ενώ είχε μιλήσει και για την δωρεά ενός Ελληνοαμερικανού ύψους 140.000 τα οποία είχε «τσεπώσει» ο κ. Πολυχρονόπουλος.

Μιλώντας εκ νέου σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega είπε πως έλαβε ένα τηλεφώνημα με απόκρυψη και μια άγνωστη φωνή του είπε πως «αν συνεχίσει να μιλάει θα έχει κακά ξεμπερδέματα». Ήδη όπως είπε έχει καταθέσει μήνυση στην αστυνομία. Μάλιστα, ακόμα και όταν βρισκόταν εκεί έλαβε νέο τηλεφώνημα στο οποίο του είπαν πως «δεν καταλαβαίνει».

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης τόνισε πως ο πρώην εθελοντής: «Μπορεί να προστατευτεί, υπάρχει ειδική υπηρεσία, των Εκβιαστών. Είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία που μπορεί να φτάσει σε αυτόν που πήρε τηλέφωνο και τον απείλησε».

Σχετικά με την υπόθεση ανέφερε: «Η έρευνα γίνεται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δεν έχει εμπλακεί η αστυνομία. Όμως με αυτές τις Οργανώσεις θα πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει ένας έλεγχος από το κράτος. Το είδαμε και με την ‘Κιβωτό του Κόσμου’. Φιλανθρωπία κάνουν αυτές οι οργανώσεις και η Εκκλησία. Η Εκκλησία έχει ένα οργανωμένο σύστημα που γίνεται έλεγχος. Στις ΜΚΟ και τις Οργανώσεις που δρουν ανεξέλεγκτα κάτω από τον μανδύα της φιλανθρωπίας, υπάρχουν κάποιοι που είναι για να βγάλουν χρήματα».

Δείτε βίντεο:




Η καταγγελία για τον τζόγο

Στο μεταξύ, βροχή συνεχίζουν να «πέφτουν» οι καταγγελίες σχετικά με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Στο OPEN μίλησε εθελοντής ο οποίος ανέφερε την εμμονή που είχε με τον τζόγο και δήλωσε πως δανειζόταν λογαριασμούς τρίτων για να παίξει!

«Είχε μια πιστωτική κάρτα. Εκεί έμπαιναν οι δωρεές και μπορούσαμε να την χρησιμοποιήσουμε στο σούπερ μάρκετ και να την επιστρέψουμε με την απόδειξη. Γενικά όμως δεν την παίρναμε. Ξέραμε ότι είχε γενικά εθισμούς αλλά τους είχε ξεπεράσει. Τώρα ήρθαν και μας τα είπανε και μας έδειξαν και μηνύματα. (Ο Πολυχρονόπουλος) δανειζόταν λογαριασμούς τρίτων και έπαιζε με άλλο username και την κάρτα τους. Κέρδιζε, έχανε, τους έδινε ποσοστά. Αλλά στα τυχερά παιχνίδια πήγαινε με τη δική μας κάρτα, με δύο τρία χιλιάρικα».

Την συγκεκριμένη καταγγελία σχολίασε ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Κατσιφός.

«Τις τελευταίες ημέρες δίνουμε έναν άνισο αγώνα, έναντι φαντασμάτων. Εμφανίζεται ο οποιοσδήποτε. Υπάρχει μια προθυμία στο να ακούσουμε τι λένε αυτοί οι άνθρωποι, ανώνυμα χωρίς στοιχεία, χωρίς πρόσωπο, χωρίς φωνές. Αυτός εξακολουθούσε μετά από όσα γνώριζε και έκανε και συνέπραττε, να είναι εθελοντής; Γιατί δεν πήγε να πιάσει και άλλους εθελοντές; Γιατί αν όλοι μαζεύονταν δεν θα περνούσαν 13 χρόνια. Δεν έχω πάρει τον φάκελο. Εφόσον γνωρίζουμε το πόρισμα της Αρχής έχει διακινηθεί σε εισαγγελική Αρχή οπότε περιμένουμε να κληθούμε για να λάβουμε αντίγραφο. Ο εντολέας μου έχει κατηγορηματικά δηλώσει και σε μένα ότι δεν είχε εθισμό στον τζόγο, τα χρήματα του Άλλου Ανθρώπου που δοθήκαν για τις δωρεές πήγανε στον Άλλον Άνθρωπο. Δεν υπάρχει κατασπατάληση χρημάτων που δοθήκαν για άλλο σκοπό», τονίζει ο δικηγόρος.

Δείτε βίντεο:




«Πουλούσαν τα τρόφιμα από τις δωρεές στη Ρουμανία»

Μετά από την χθεσινή καταγγελία ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έδινε πράγματα που έφερναν οι πολίτες σε μαγαζί που είχαν Πακιστανοί για να τα πουλήσουν, τώρα, μια νέα καταγγελία αναφέρει πως πουλούσαν τα προϊόντα στη Ρουμανία.

«Μου το είχαν πει οι εθελοντές, στέλνανε φορτηγά ολόκληρα στη Ρουμανία και σε κάτι σούπερ μάρκετ ρουμάνικα. Τα πράγματα τα πουλάγανε. Τα φρέσκα», αναφέρει ο καταγγέλων.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:
Καταγγελία «φωτιά» για τον Πολυχρονόπουλο: «Έδινε τα πράγματα που έφερναν πολίτες σε πακιστανικό μαγαζί»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This