Ο κακός χαμός στον αέρα με τον Ψωμιάδη και την ατάκα «αδερφάτο»

«Προσπαθούν να εμπορευματοποιήσουν την ομοφυλοφιλία»

Must Read

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ωστόσο ο χαρακτηρισμός του για δημοσιογράφο του πάνελ, προκάλεσε ένταση.

Υπερασπιζόμενος τον θεσμό της οικογένειας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε για νομοσχέδιο-«τερατούργημα» και δήλωσε ότι «τα ισοπεδώσαμε όλα».

«Σήμερα δημιουργούν κάποιες καταστάσεις κάποιοι τα τελευταία χρόνια και προσπαθούν να εμπορευματοποιήσουν την ομοφυλοφιλία. Σοβαροί ομοφυλόφιλοι φτύνουν κατά μούτρα όλους αυτούς που δημιούργησαν όλο αυτό το σκηνικό το τελευταίο διάστημα. Δεν θα ισοπεδώσουμε αξίες και οικογένεια. Ότι έμεινε όρθιο είναι η οικογένεια» ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό» και πρόσθεσε: «Με ενοχλούν όσοι θα ψηφίσουν αυτό το τερατούργημα το νομοσχέδιο που μπαίνει σήμερα στη Βουλή. Πρέπει ξανά η δική μας γενιά να μιλάει για πατρίδα θρησκεία οικογένεια. Τα ισοπεδώσαμε όλα».




Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη νέα σειρά του Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο, όπου ο Μακεδόνας στρατηλάτης εμφανίζεται να έχει ερωτικές σχέσεις με τον Ηφαιστίωνα. «Είναι ντροπιαστική και ανιστόρητη αυτή η νέα σειρά. Αν συνέβαινε αυτό στην Τουρκία θα τους είχαν κάψει […] Είναι βούρκος είναι σαπίλα» δήλωσε και μίλησε για «επιχείρηση καταστροφής ηθών αξιών και οικογένειας» ενώ πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχουν αποδεδειγμένα ιστορικά στοιχεία».

Ακούγοντας την κριτική των δημοσιογράφων για όσα δήλωσε, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχασε την ψυχραιμία του και αναφερόμενος στον Τάσο Τεργιάκη, σχολίασε: «Καλά, εντάξει, έπεσα σε αδελφάτο». Η φράση του αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Λιάγκα και των συνεργατών του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This