«Τσάκωσαν» τον αδερφό του πιστολέρο στο Γκάζι – Εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα της Ιντερπόλ

Ο 37χρονος ακόμα αναζητείται...

Must Read

Μπορεί η Ελληνική Αστυνομία να μην έχει εντοπίσει ακόμα τον άνδρα που άνοιξε πυρ το πρωινό της 16ης Δεκεμβρίου στο Γκάζι, τραυματίζοντας τρία άτομα, ωστόσο, πέρασε χειροπέδες στον αδερφό του.

Σύμφωνα με το zougla.gr, ο αδελφός του 37χρονου Αλβανού συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην οδό Λιοσίων 300.

Είχε προηγηθεί σχεδιασμός της επιχείρησης και ο άντρας «πιάστηκε» την στιγμή που έπαιρνε καφέ!

Σε βάρος του αδελφού του πιστολέρο εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ. Το ένταλμα είχε εκδοθεί από την Αλβανία καθώς ο συλληφθείς είχε παραβεί τους όρους της αποφυλάκισης του, που ήταν η υποχρεωτική παρουσία σε αλβανικό αστυνομικό τμήμα. Είχε οδηγηθεί στην φυλακή για ένοπλες ληστείες.

Ο άντρας όχι μόνο είχε φύγει από την Αλβανία και είχε έρθει στην χώρα μας αλλά σύμφωνα με την πηγή περνούσε πολύ καλά εδώ ενώ ήταν ήσυχος και δεν έπαιρνε προφυλάξεις.

Ποιος είναι ο 37χρονος πιστολέρο

Ο 37χρονος δράστης των πυροβολισμών στο Γκάζι ήταν αρχηγός σκληρής συμμορίας στην Αλβανία, με συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα, καζίνο και τράπεζες.

Το 2012 είχε συλληφθεί, ύστερα από ένοπλη ληστεία κατά την οποία είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ κατά των αστυνομικών. Τότε κρυβόταν στο σπίτι φίλου του, αλλά τον πρόδωσε το γεγονός ότι μετά τους πυροβολισμούς είχαν βγάλει τις κουκούλες full face και έτσι έγιναν αντιληπτοί από τις κάμερες ασφαλείας.

Ένα χρόνο μετά καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκισης. Κρατήθηκε στις φυλακές του Φιέρ και το 2020 αποφυλακίστηκε πρόωρα, με την απελευθέρωση του να δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην Αλβανία, καθώς είχαν κατηγορηθεί 18 σωφρονιστικοί υπάλληλοι πως του έδιναν μεροκάματο και τον είχαν βοηθήσει κατά την αποφυλάκισή του.

O Αλβανός πιστολέρο:

Τους τελευταίους μήνες είχε έρθει τη Ελλάδα, όπου εντάχτηκε σε μία ομάδα όπου ήταν και ένας συγγενής του, στην περιοχή του Αγίου Παύλου. Ο συγγενής του που άνηκε στην συγκεκριμένη ομάδα, είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για κλοπές και πυροβολισμούς.

Σημειώνεται ότι το 1998 ο αδερφός του εκτελέστηκε από αντίπαλη συμμορία και έκτοτε ο 37χρονος κυκλοφορούσε με την ταυτότητα του νεκρού αδερφού του!

Δείτε επίσης:

O Trannos και ο Αλβανός: Το τζιπ του Ισμέτ από το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι και το βίντεο του τράπερ από μάντρα στη Λιοσίων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This