Απίστευτη διάρρηξη στα Πετράλωνα: Οι δράστες ξυρίστηκαν και έκαναν μπάνιο!

Έλειπαν μηχανήματα χιλιάδων ευρώ

Must Read

Ισχυρό ήταν το σοκ αλλά και η έκπληξη που δοκίμασε ένας νεαρός όταν επέστρεψε στο σπίτι του στα Πετράλωνα στο οποίο νωρίτερα είχαν εισβάλλει διαρρήκτες.

Όπως διαπίστωσε ο νεαρός που είναι μουσικός ο προσωπικός του χώρος ήταν άνω κάτω ενώ έλειπαν μηχανήματα που χρησιμοποιεί στην δουλειά του τα οποία αξίζουν χιλιάδες ευρώ.

Ωστόσο, οι δράστες δεν έμειναν μόνο σε αυτά, αλλά πήραν το χρόνο τους, έκαναν το μπάνιο τους και ξυρίστηκαν και έφυγαν φρεσκαρισμένοι και αναζωογονημένοι και με τα «λάφυρά» τους!

Ο νεαρός έβγαλε βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε στο Tiktok δείχνοντας την κατάσταση στο σπίτι του ενώ αναρωτήθηκε εύλογα «εσάς οι κλέφτες ξυρίζονται και κάνουν μπάνιο σπίτι σας;».

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού:

(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This