Εκτέλεση Γιαλιά: «Ξεψαχνίζουν» το σπίτι – Στο μικροσκόπιο μαύρο ΙΧ – «Εισαγόμενοι» οι δράστες;

Η ΕΛΑΣ εργάζεται στην χαρτογράφηση του δρομολογίου διαφυγής των δραστών - Το είχαν κάνει πρόβα

Must Read

Εντατικές είναι οι έρευνες που κάνουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να «ξετυλίξουν» το «κουβάρι» της μαφιόζικες εκτέλεσης του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στην Μάνδρα Αττικής.

Οι αστυνομικοί ξεψαχνίζουν το σπίτι – φρούριο του θύματος. Εκτιμάται πως η έρευνα θα διαρκέσει αρκετές μέρες καθώς πρόκειται για ένα τεράστιο οίκημα με πολλούς χώρους. Τα στελέχη της ΕΛΑΣ ψάχνουν για χρηματοκιβώτιο ή κάποιο άλλο μέρος, που θα μπορούσε να κρύβει χρήσιμα στοιχεία. 

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το Mega, ερευνάται ένα μαύρο όχημα το οποίο μετά τους πυροβολισμούς ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έφυγε από την περιοχή.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι δολοφόνοι είχαν κάνει πρόβα το δρομολόγιο που θα έκαναν προκειμένου να διαφύγουν. Αυτό το δρομολόγιο βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ προκειμένου να χαρτογραφηθεί.




Ξένοι οι εκτελεστές;

Την πιθανότητα οι δολοφόνοι να ήταν «εισαγόμενοι» έριξε στο τραπέζι ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος μίλησε για την εκτέλεση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε:

«Προφανώς έχουμε ένα συμβόλαιο θανάτου. Η ανθρώπινη ζωή έχει φθηνύνει. Με 50-150.000 ευρώ πάνε και σκοτώνουν ανθρώπους. Κάποιοι είναι εισαγόμενοι, οι οποίοι παίρνουν πολύ εύκολα το όπλο, σκοτώνουν και φεύγουν από την Ελλάδα.

Ο άνθρωπος δεν είχε σχέση με το οργανωμένο έγκλημα όμως είχε άλλες εμπλοκές, έκανε προφανώς παράνομες ενέργειες με διακίνηση ανθρώπων. Ακούγονται πολλά για τοκογλυφίες, για διακίνηση όπλων. Είχε ένα σπίτι που ήταν φρούριο, είχε φύλαξη. Φαίνεται πως κάτι υπήρξε στο παρελθόν, το κίνητρο μπορεί να είναι οικονομικό μπορεί και κάτι άλλο. Ο τρόπος που έδρασαν, το θύμα ήταν γαζωμένο, γεμάτο τρύπες, άδειασαν μια γεμιστήρα πάνω του. Ο άνθρωπος ήταν κόσκινο.

Αναμοχλεύεται μια υπόθεση του 2018 με τη δολοφονία της γυναίκας του», τόνισε.




Δείτε επίσης:

Μπαλάσκας για Μάνδρα: «Καραμπινάτο συμβόλαιο θανάτου, όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά»

Τα τελευταία λόγια του Χρήστου Γιαλιά στο τηλέφωνο: «Βοήθεια, με σκοτώνουν»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This