Κανονικά οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ – Η ανακοίνωση των διοργανωτών

Must Read

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις των Coldplay στη χώρα μας. Μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας για τις πολυαναμενόμενες συναυλίες του διάσημου συγκροτήματος στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι δύο προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου 2024 θα διεξαχθούν κανονικά, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία των θαυμαστών τους.

«Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay: Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του ότι οι εργασίες αποκατάστασης του ΟΑΚΑ προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς, γεγονός που θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου το αργότερο στα μέσα Απριλίου. Έτσι λοιπόν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν κανονικά ώστε όλοι μας να απολαύσουμε τα shows που περιμέναμε τόσο καιρό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφερθεί στην πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ ανακοινώνοντας παράλληλα ότι οι δύο προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Ετσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους», ανέφερε στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι στο Ολυμπιακό Στάδιο μπήκε «λουκέτο» την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 λόγω προβλημάτων στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα.

Δείτε επίσης: «Λουκέτο» στο ΟΑΚΑ: «Είχε πέσει κομμάτι 80 κιλών, έμπαιναν βίδες στα σίδερα!» καταγγέλλει πρώην πρόεδρος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This