Συνελήφθη Πακιστανός στην Νάξο – Παρενόχλησε ανήλικη μπροστά στην μητέρα της

Στο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό υπήρχαν κάμερες

Must Read

Χειροπέδες σε έναν αλλοδαπό πακιστανικής καταγωγής πέρασαν το μεσημέρι της Τρίτης αστυνομικοί στην Νάξο για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη. Ο νεαρός πριν από λίγα 24ωρα προέβη σε άσεμνη χειρονομία εις βάρος του παιδιού μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, η μητέρα της μικρής κατέθεσε στο ΤΑ Νάξου όσα συνέβησαν και ξεκίνησε η αναζήτηση του Πακιστανού. Στο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό υπήρχαν κάμερες με αποτέλεσμα να συλληφθεί ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Το τελευταίο διάστημα αυξάνονται τα παράπονα των κατοίκων της Νάξου για τους πολυάριθμους αλλοδαπούς, οι οποίοι είναι άγνωστο εάν διααθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στην χώρα μας.

Η ανάρτηση της μητέρας για το περιστατικό

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ!!! Σήμερα κατά τις 16:00 -16:15 μου έτυχε το εξής: Περνούσα έξω από το Σιροπιαστο με κατεύθυνση προς ACS μαζί με τη κόρη μου. Από δίπλα μας πέρασε δυποδο (πακιστανικής καταγωγής απ’ όσο μπόρεσα να καταλάβω) με κατεύθυνση προς ΑΒ το οποίο έκανε άσεμνη χειρονομία κοιτώντας επιδεικτικά τη μικρή.

Δυστυχώς σαστισα και το μονό που του είπα ήταν τι κάνεις εκεί και τον έβρισα. Αυτός γέλασε ειρωνικά και έφυγε. Αν αυτό το “υποκείμενο” δεν δίστασε να κάνει αυτό το πράγμα μπροστά στο παιδί μου, μέρα μεσημέρι, με εμένα μπροστά, δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει αν βρει κάποιο κοριτσάκι μόνο του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This