Αυτή την ώρα το «τελευταίο αντίο» στον Ηλία Κουκουλάρη – Το στεφάνι της οικογένειας Καρνέση

Υποβασταζόμενη η γυναίκα του

Must Read

Ανείπωτος είναι ο πόνος σήμερα για την οικογένεια του Ηλία Κουκουλάρη ο οποίος έφυγε από την ζωή την περασμένη Δευτέρα όταν πυροβολήθηκε από τον 76χρονο Αιγύπτιο μέσα στις εγκαταστάσεις της ναυτιλιακής εταιρείας «European Navigation» στην Γλυφάδα καθώς θα του πουν το «τελευταίο αντίο». 

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε λίγο νωρίτερα στις 11.30 το πρωί στη εκκλησία Κοίμησης της Θεοτόκου στο Γαλάτσι. Θα ακολουθήσει ταφή θα γίνει στο Β’ Νεκροταφειο Αθηνών.

Τραγική φιγούρα ήταν η γυναίκα του 74χρονου η οποία μπήκε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από την κόρη και την εγγονής της.

Συγκίνηση προκάλεσε το στεφάνι που έστειλε η οικογένεια Καρνέση.

«Στον αγαπημένο μας Ηλία», έγραφε το στεφάνι.

Δείτε φωτογραφία:

Δείτε βίντεο:




Στεφάνια έστειλαν οι εργαζόμενοι της ναυτιλιακής καθώς και παλιότεροι συνεργάτες του Ηλία Κουκουλάρη.

Σύμφωνα με όσα είπε η κόρη του πρώην καπετάνιου ο πατέρας της προσπάθησε να αφοπλίσει τον «Άρη» ώστε να μην σκοτωθεί κανείς και έπεσε θύμα του.

«Ήταν στον πρώτο όροφο, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Βγήκα χθες από το νοσοκομείο και τώρα έγινε αυτό. Όλο αυτό. Ξέρω μόνο ότι ένας αυτοκτόνησε, ένας Αιγύπτιος. Είναι τρεις νεκροί, εκ των οποίων ο ένας είναι ο πατέρας μου. Κατευθύνομαι προς το σπίτι. Πήγε να τον αφοπλίσει για να μην σκοτωθεί κανείς και τους σκότωσε όλους. Είναι η αστυνομία μέσα, δεν μπορούσα να μπω. Είμαστε σε κατάσταση που πάμε σπίτι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη μητέρα μου. Πραγματικά είμαστε όλοι σε άσχημη κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα την Δευτέρα.

Τα άλλα δύο θύματα ήταν η συνιδιοκτήτρια της εταιρείας, Μαρία Καρνέση και ο διευθύνων σύμβουλος, Αντώνης Βλασάκης.

(πηγές φωτογραφιών: protothema.gr, newsit.gr)

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This