Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκου από πέντε άτομα έξω από σχολείο στην Καλαμάτα

Must Read

Το 3ο Γυμνάσιο της Καλαμάτας ήταν ο τόπος του νέου περιστατικού άγριου ξυλοδαρμού ανηλίκου που έλαβε χώρα σε σχολείο της συγκεκριμένης πόλης, δύο εβδομάδες μετά από αντίστοιχο περιστατικό.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι 16χρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας έζησε εφιαλτικές στιγμές λίγο μετά το σχόλασμα, όταν έγινε στόχος επίθεσης από πέντε άτομα, τα οποία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Οι δράστες τον έβαλαν στη μέση και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν και να τον κλωτσούν, με αποτέλεσμα ο μαθητής, ο οποίος περίμενε μια φίλη του, να χρειαστεί να διακομισθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και τού προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, για να αναχωρήσει, στη συνέχεια, για το σπίτι του.

Σημειώνεται πως μετά την επίθεση, οι πέντε νεαροί τράπηκαν σε φυγή, με τον 16χρονο, ωστόσο, να καταφέρνει, όπως είπε στις Αρχές, να αναγνωρίσει έναν συνομήλικο του ανάμεσά τους. Οι γονείς του θύματος της επίθεσης κατέθεσαν μήνυση, με τον συνομήλικό του που αναγνώρισε ο 16χρονος να αναζητείται, καθώς και οι γονείς του για παραμέληση ανηλίκου, ενόσω η υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This