Αφέντρες προς ενοικίαση: Το πρώτο πρακτορείο σαδομαζοχισμού στην Ελλάδα!

Ξύλο και πόνος στο κρεβάτι επί πληρωμή!

Must Read

Τα τελευταία χρόνια οι «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι» έφεραν στην επιφάνεια ταμπού σεξουαλικών συμπεριφορών, που πολλοί και πολλές έκρυβαν καλά ως μυστικό. Μετά την κινηματογραφική ταινία, ο σαδομαζοχισμός και οι kinky φαντασιώσεις έγιναν mainstream θέμα συζήτησης, με πολλούς και πολλές να φωνάζουν ανοιχτά και να δηλώνουν ότι ερεθίζονται σεξουαλικά μέσα από τον σαδομαζοχισμό.

  • Aπό τον Βαγγέλη Καράλη

Αν και στο εξωτερικό η BDSM (σαδομαζοχισμός) κοινότητα μετράει πολλά χρόνια παρουσίας, με φεστιβάλ και events, στην Ελλάδα μόλις το 2008 παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από την Erotica Expo, που έγινε στην Αθήνα, με τους τότε επισκέπτες της έκθεσης να μυούνται στον κόσμο της υποταγής και του πόνου! Λίγα χρόνια αργότερα άρχισαν να διοργανώνονται δειλά δειλά και οι πρώτες μαζώξεις σκλάβων και αφέντρων σε σκοτεινούς χώρους κλαμπ της Αθήνας.

Εκεί είχαμε και την εμφάνιση ανθρώπων «επίπλων», οι οποίοι ήθελαν να βιώσουν τον απόλυτο βαθμό εξευτελισμού ως σκλάβοι, με τους ίδιους να γίνονται υποχείρια των ορέξεων αυταρχικών κυριών, οι οποίες είχαν πάνω τους την απόλυτη σεξουαλική κυριαρχία! Τα περίφημα Spank Parties αποτέλεσαν σημεία αναφοράς στους μυημένους του σαδομαζοχισμού, που ένιωσαν πιο απελευθερωμένοι, καθώς δεν ήταν κλεισμένοι σε σκοτεινά δωμάτια με σεξουαλικά όργανα σαδισμού!

Τεράστια ζήτηση

Πρώτη φορά όμως στην Ελλάδα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», εμφανίστηκε και… πρακτορείο (ναι, καλά διαβάσατε) με mistress (αφέντρες) να προσφέρουν στους πελάτες υποταγή, εξευτελισμό, μαστιγώματα, δεσίματα, μέχρι και τη «χρυσή βροχή»! Το ανακαλύψαμε έπειτα από πληροφορίες που ήρθαν στα γραφεία της «Espresso» και η πλοήγηση στο Dom Secrets μάς έπεισε για του λόγου το αληθές! Οπως μάθαμε μετά το σχετικό ρεπορτάζ, λειτουργεί εδώ και τρεις εβδομάδες, με τη ζήτηση από πελάτες-σκλάβους να είναι τεράστια!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», πρόκειται για πρακτορείο με επαγγελματίες αφέντρες, στο οποίο ο ενδιαφερόμενος πελάτης-σκλάβος κλείνει ραντεβού σε ειδικά διαμορφωμένο ξενοδοχείο της Αθήνας, του οποίου τα σχεδόν σκοτεινά δωμάτια έχουν αλυσίδες, μαστίγια, ειδικές πολυθρόνες για δεσίματα και άλλες υποτακτικές αναζητήσεις!

Κατόπιν επικοινωνίας με τους υπευθύνους του πρακτορείου για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, μας είπαν πως κάτι τέτοιο… έλειπε από τη σεξουαλική ζωή της Ελλάδας, καθώς πολύ και πολλές διεγείρονται σεξουαλικά με τον εξευτελισμό, αλλά δεν υπήρχε κάποιος χώρος αμιγώς σαδομαζοχιστικός στον οποίο να μπορούν να… εκφράσουν την προτίμησή τους.

Απαγορεύεται η σεξουαλική επαφή

Οι υπεύθυνοι μας ξεκαθάρισαν, πάντως, πως στις… συνεδρίες υποταγής και εξευτελισμού, οι οποίες αρχίζουν από 150 ευρώ, δεν υπάρχει σεξουαλική επαφή ανάμεσα στην αφέντρα και στον πελάτη υποτακτικό, παρά μόνο διέγερση μέσα από τον εξευτελισμό! Οι γυναίκες που έχουν τον ρόλο της αφέντρας στο πρακτορείο είναι εννέα στον αριθμό, δεν είναι escorts και στην καθημερινότητά τους εκτός πρακτορείου, όταν βγάζουν από πάνω τους τις στολές φετιχισμού και τις μάσκες, εργάζονται από δημόσιοι υπάλληλοι και τραπεζικοί έως σε ιδιωτικές επιχειρήσεις!

Οι υπεύθυνοι του πρακτορείου, πάντως, μας είπαν πως υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια ως προς την ταυτότητα των πελατών, που πληρώνουν για μια συνεδρία εξευτελισμού μίας ώρας (πόσο… πόνο να αντέξει κανείς;). Επίσης, μας πληροφόρησαν πως, εκτός από το κλασικό «παιχνίδι» στο Dom Secrets, που οι αφέντρες υποτάσσουν τους σκλάβους τους, υπάρχει και η κατηγορία της… εκπαίδευσης: αφέντρες διδάσκουν σε παντρεμένα ζευγάρια πώς η σύζυγος να υποτάσσει τον άντρα της!

Κλείνοντας, οι κατηγορίες που μπορεί να βρει ο πελάτης στο Dom Secrets είναι ο εξευτελισμός, η ποδολαγνεία, τα δεσίματα, το μαστίγωμα στα οπίσθια, η ουρολαγνεία, το πάτημα με γόβες επάνω στο γυμνό κορμί του άνδρα, καθώς και η διείσδυση της mistress με ερωτικό βοήθημα στον σκλάβο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This